Nu mai avea menstruatie si credea ca este insarcinata. A facut 7 teste, insa toate au iesit negativ! E cutremurator ce a descoperit dupa ce s-a dus la un control

O femeie din Marea Britanie a crezut ca va deveni mama, insa totul s-a transformat in scurt timp intr-un adevarat cosmar.

Louise, in varsta de 25 de ani, incepuse sa simta de cateva zile dureri in zona pelvisului. Pentru ca nu a avut niciodata vreo problema de sanatate, s-a gandit imediat ca este vorba de o sarcina, motiv pentru care a facut un test.

Acesta a iesit insa negativ. A ignorat pentru o perioada totul, insa durerile au revenit, iar un nou test de sarcina a iesit tot negativ. In cele din urma s-a dus la un control de specialitate, mai ales ca numarul simptomelor crestea: nu mai avea menstruatie, aparusera greturile si varsaturile iar pofta de mancare lipsea.

Dupa alte 5 teste de sarcina care nu au confirmat nimic, Louise a primit o veste crunta: problemele ei aparusera din cauza unei tumori de marimea unei mingi de fotbal, aflata in abdomen, care ii presa organele interne.

Din fericire, dupa o operatie de 4 ore, totul s-a terminat cu bine, iar acum tanara este in afara oricarui pericol.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate