Nu i-ai fi recunoscut niciodata! Cum aratau vedetele Kanal D la varsta de 10 ani #meriti10

Astazi, postul Kanal D implineste 10 ani de la prima emisie. In 2007 multe dintre vedetele autothtone au intrat in familia brandului turcesc, familie pe care unii au parasit-o, dar s-au reintors, iar altii i-au fost fideli.

In 2007 multe dintre vedetele autothtone au intrat in familia brandului turcesc, familie pe care unii au parasit-o, dar s-au reintors, iar altii i-au fost fideli. Cu ocazia aniversarii, au scos de la naftalina fotografii facute la vârsta de 10 ani.

Printre cele mai urmarite emisiuni ale postului se numara „Bravo, ai stil”, cu Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu.

Raluca Badulescu

In timp ce Ilinca Vandici nu s-a schimbat mult, având aceeasi privire, Raluca Badulescu este de nerecunoscut. La 10 ani, jurata emisiunii de stil era mult mai slaba decât in prezent, dupa o operatie de micsorare a stomacului si mai multe interventii estetice, bruneta si cu trasaturi care nu le tradau pe cele de azi.

Ilinca Vandici

De partea masculina, la 10 ani, Maurice Munteanu era un pusti inocent, care nu aduce deloc cu juratul dur din prezent.

Citeste si: Au scăpat total de COVID. Prima țară în care coronavirusul nu mai există - capital.ro

Maurice Munteanu

Bursucu si Barnoschi parca erau frati

Colegii de emisiune, Ana Maria Barnoschi si Bursucu, au fost si ei copii inocenti. Dansator de mic, la 10 ani Bursucu presta la Palatul Copiilor, iar Ana Mari poza, ca si azi.

Ana Maria Barnoschi

Bursucu

Stiristii fac echipa buna

Printre veteranii postului se numara prezentatorii de stiri. Silvia Ionita si Cristian Sabbah au fost in echipa inca de la primele emisii, iar intre timp au primit-o in gasca lor si pe Ilinca Obadescu.

Vedeti mai multe imagini cu vedetele in copilarie pe libertatea.ro.

Tavi Clonda

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies