Nu este o calatorie in timp! Asa arata casa lui Nicusor Stan! Iata ce "casa inteligenta" are renumitul om de afaceri!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 nov 2017, 10:19

Nicusor Stan locuieste intr-un penthouse fabulos, facut intr-un stil neobisnuit. Casa in care locuieste afaceristul este construita dupa gustul lui, acesta alegand sa foloseasca inteligent fiecare coltisor.

Nicusor Stan ne-a prezentat locuinta pe care a facut-o asa cum a visat.


Eu sunt un om foarte credincios, am foarte multe icoane si nu o sa pierd niciodata credinta. Tin foarte mult la haine, la pantofi. Dressingul este foarte mare. As putea sa spun ca e apartamentul pe care l-am visat. Un apartament cu doua camere poate costa 48.000 de euro. Primele apartamente vor fi gata in aprilie-mai", a declarat Nicusor Stan pentru emisiunea "Wowbiz".


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies