NU e TRUCAJ! Pisica din IMAGINI este verde cu adevarat si NU este PICTATA! Iata povestea FELINEI care face inconjurul Facebook-ului

,

Aceasta pisica verde a fost gasita in Varna, un orasel de la Marea Neagra din Bulgaria. Dupa ce a fost descoperita, toata lumea a fost indignata ca cineva a vopsit-o in mod intentionat.

Aceasta pisica verde a fost gasita in Varna, un orasel de la Marea Neagra din Bulgaria. Dupa ce a fost descoperita, toata lumea a fost indignata ca cineva a vopsit-o in mod intentionat. S-a creat pana si un grup pe Facebook care condamnau acest act criminal!

In cele din urma, s-a descoperit ca mata doarme intr-un garaj parasit pe un morman de vopseluri de culoare verde. Faptul ca s-a alaturat de acele recipiente a facut ca pisica sa aiba aceasta culoare.

Se pare ca nu ii face rau si nici nu o deranjeaza culoarea pentru ca pisica continua sa doarma tot acolo. Nu se stie totusi cat de rau ii poate face pe termen lung, caci nu s-a determinat cat de nocive sunt componentele chimice din aceale vopseluri.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Unde se pun semnele de începător auto și cât timp trebuie să le lași acolo

ALERTĂ USR-PLUS anunță că meciurile de fotbal vor putea fi văzute de spectatorii vaccinați

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Cum se contestă amenzile primite în mijloacele de transport în comun STB

Calendar Ortodox 5 mai 2021: Ce mare Sfântă este sărbătorită astăzi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies