Nu e glumă! "Sică Mandolină" se oferă să meargă la dezbatere cu Dăncilă în locul lui Iohannis! Mesajul incredibil al premierului

Author: A.I.
Actualizat: 12 nov 2019, 15:07

Premierul liberal Ludovic Orban, poreclit de Traian Băsescu "Sică Mandolină", s-a oferit să meargă la o dezbatere cu Dăncilă în locul lui Iohannis.

„Preşedintele este în dialog permanent cu cetăţenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română şi cred că în campanie preşedintele şi candidatul la Preşedinţie, Klaus Iohannis, comunică în mod constant cu cetăţenii. (…) Viziunea, proiectele, soluţiile preşedintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetăţenii români pentru ca aceştia să voteze în deplină cunoştinţă de cauză. Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis”, a declarat Ludovic Orban, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă nu este vorba de o dovadă de inconsecvenţă în ceea ce priveşte propriul mesaj din partea lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban a răspuns: „Este o dovadă de consecvenţă, de susţinere a intereselor cetăţenilor români şi de dialog permanent cu cetăţenii români”.

Viorica Dăncilă i-a cerut insistent dezbatere lui Iohannis, președintele a refuzat

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să participe alături de ea la o dezbatere înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale.

Klaus Iohannis, după consultări cu echipa lui de campanie, a refuzat.

Nicușor Dan își autoevaluează reușitele ca primar și susține că vrea să câștige și al doilea mandat

„Rezultate foarte bune și unde mai avem de muncit. Am făcut o analiză privind strategia de campanie pentru următoarele două săptămâni. Pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri în turul al doilea, pentru că din punctul nostru de vedere, democrația înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetățeanul. Mergem pe întâlniri cu cetățenii.

Din momentul când va începe campania vom avea întâlniri cu organizațiile și cetățenii. Vom face și mitinguri. Nu cred că vom avea mitinguri în București. Preferăm mai degrabă mitinguri în județele țării”, a afirmat Dan Motreanu, la finalul întâlnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

„Nicidecum, președintele nu se teme de o confruntare. Din punctul nostru de vedere, credem că cei doi candidați sunt bine cunoscuți, au avut funcții executive în ultimii ani în România, activitatea lor, punctele lor de vedere sunt cunoscute și cred că o confruntare nu își are rostul în acest moment, în această campanie, pentru că nu aduce nimic în plus”, a răspuns el, întrebat de reporteri dacă șeful statului se teme de o dezbatere cu Viorica

Dăncilă.

 


Cookies