Nu au teama nici de Dumnezeu! Tamaduitori si clarvazatori au transformat nenorocirea altora intr-o afacere banoasa

Intr-o lume in care viata e extrem de grea pentru toata lumea, bolnavii traiesc momente cumplite.

unt sarlatani care incearca sa profite de necazul lor. Asa-zisii tamaduitori si clarvazatori au transformat nenorocirea altora intr-o afacere banoasa. Nu au teama nici de Dumnezeu, nici de lege. Au ajuns sa puna si in mijlocul strazii panouri prin care isi promoveaza serviciile.

Femeia se recomanda ca fiind maica Ioana. Am gasit-o cu usurinta pe internet. In mediul virtual isi promoveaza afacerea pe spatele oamenilor bolnavi care cauta cu disperare ajutor.  Pretindem ca nu putem avea copii si ii cerem ajutorul.
Ne asigura ca „tratamentul” dureaza doua saptamani si costa 230 de lei. Ne si garanteaza rezultatul.

Banii trebuie trimisi prin posta, pentru ca femeia pretinde ca in urmatoarele saptamani are programul mult prea incarcat si nu ne poate primi. Oricum, ne vindeca de infertilitate si in lipsa.

Cu aceeasi problema, apelam la ajutorul unei alte asa-zise tamaduitoare. De data aceasta, diagnosticul este putin diferit, la fel si durata tratamentului, dar si costul: „asupra ta este un blestem, foarte mare, din partea a doua femei. Dureaza in jur de 2-3 zile. Putem incepe de astazi, costul lucrarii este de 400 de lei.”

Serviciu contra serviciu, odata trimisi banii intr-un cont, vor incepe sa apara si rezultatele, promite femeia.
Tot pe internet il descoperim si pe  vraciul care sustine ca ar fi gasit leacul pentru cancer.
Si de aceasta data tranzactia se face la distanta.

Tot ce trebuie sa stie asa-zisul vraci este diagnosticul exact al bietului unchi care ar suferi de cancer la ficat.
In total, tratamentul-minune costa aproape 3 mii de lei.

Internetul este plin de astfel de anunturi si, din pacate, tot mai multi sunt cei care, din disperare, apeleaza la serviciile asa numitilor tamaduitori. Se trezesc cu banii luati si binenteles, cu problema nerezolvata.

Aveti mare grija in cine va incredeti, iar daca totul suna a inselaciune puteti  depune plangere la politie. Cancerul nu se vindeca cu cine stie ce pastile, iar remediul infertilitatii nu este descantecul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate