NOI INFORMATII despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! Sotia lui a facut primele dezvaluiri

,

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna, a declarat, pentru publicatia germana Neue Post, ca starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 se imbunatateste "in mod lent", informeaza Gazzetta dello Sport.

"Avansam, in mod lent, desigur, dar avansam", a spus Corinna Schumacher, care a participat la finalul saptamânii la un concurs ecvestru organizat la ferma familiei din Elvetia.

La 29 decembrie, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pâna la 16 iunie, Schumacher s-a aflat in coma, apoi a parasit spitalul din Grenoble.

El a fost transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, unde urmeaza perioada de recuperare. Spitalul se afla la aproximativ 40 de kilometri de locuinta fostului pilot, de la Gland.

Sursa: Mediafax.

 

Citește și:

20 de citate înțelepte care te vor face să gândești dintr-o altă perspectivă

GALERIE VIDEO - Protest MASIV la Londra față de măsurile restrictive pentru stoparea pandemiei: mii de oameni în stradă

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies