NOI DETALII despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher! ANUNTUL facut de familie

Familia germanului Michael Schumacher a transmis printr-un comunicat ca au fost inregistrate mici semne incurajatoare privind starea sanatatii fostului pilot.

"Suntem si ramanem increzatori ca Michael va iesi din coma si se va trezi. Uneori apar mici semnne incurajatoare. Dar in acelasi timp stim ca trebuie sa fim rabdatori. A fost clar de la inceput ca aceasta lupta va fi lunga si dificila si o ducem impreuna cu echipa medicala, in care avem incredere. Durata nu are nicio importanta pentru noi. Facem eforturi sa-i transmitem lui Michael toata energia pe care o avem. Credem cu tarie ca aceasta il va ajuta pe Michael si ca el va castiga aceasta lupta", se arata intr-un comunicat al purtatorului de cuvant al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

Ea a insistat din nou cu privire la caracterul "intim" al luptei lui Schumacher si la dorinta familiei lui de a-i fi protejata viata privata.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul, aflat in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble, a fost operat pana acum de doua ori la cap. ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate