Noaptea dintre Ani vine la Kanal D cu momente de umor nebun – o parodie excelenta dupa show-ul „Bravo, ai stil!”

Amoris Munteanu, Auraluca Paişpekaratescu si Cotco Dalbu taie si spanzura de Revelion; victimele lor sunt Anna Lesko, Lavinia Parva, Cezar Ouatu si Rona Hartner

Razi cu hohote in noaptea dintre Ani urmarind parodia dupa show-ul „Bravo, ai stil!”, cu un Juriu de exceptie format din Madalin Ionescu, interpretandu-l exceptional pe Maurice Munteanu, Bianca Dragusanu, in rolul Ralucai Badulescu, Andrei Duban, in cel al Iuliei Albu, si Axinte, in rolul lui Razvan Ciobanu. Andreea Mantea o interpreteaza memorabil pe Ilinca Vandici!

Madalin Ionescu si-a lasat barba si si-a insusit cateva din gesturile inconfundabile ale lui Maurice, iar indragitul jurat a ras in hohote in culise, alaturi de Razvan Ciobanu,  urmarindu-l pe prezentatorul de la „WOWBiz” imitandu-l in platoul de la „Bravo, ai stil!”.
Anna Lesko, Lavinia Parva, Cezar Ouatu si Rona Hartner sunt concurentii care vor defila, fiecare dupa posibilitati, in fata onoratului juriu, usor de recunoscut si dupa placutele de identificare asezate pe masa – „Amoris Munteanu”, „Auraluca Paişpekaratescu” si „Cotco Dalbu”.

Nu ratati sambata, 31 decembrie, de la ora 22:00, o parodie de exeptie”in programul de  Revelion!
Tot in show-ul de Revelion, telespectatorii Kanal D se vor bucura de momente speciale oferite cu generozitate de artisti foarte iubiti de romani, dintre care ii amintim pe Jean de la Craiova, Laura Lavric, Gheorghe Turda, Maria Carneci, Elena Merisoreanu si Claudia Ghitulescu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate