”Nimic nu întunecă mintea așa cum o face frica” Dan Negru, nemulțumit de reacția oamenilor la căderea primilor fulgi de nea. Fotografie inedită cu prezentatorul ”Jocul cuvintelor”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 26 nov 2023, 15:05

Dan Negru, despre căderea primilor fulgi de zăpadă

Sursa: Instagram- Negru Dan

Primii fulgi de zăpadă au pus stăpânire pe unele zone ale țării. Dan Negru a postat o fotografie inedită dintre nămeți și le-a dat o lecție celor care nu se bucură de venirea iernii.

Prezentatorul emisiunii ” Jocul cuvintelor” de la Kanal D le-a atras atenția celor care nu se bucură la căderea primilor fulgi de nea. Acesta s-a săturat de fraza ”Vești proaste de la meteorologi” și le-a explicat urmăritorilor săi la ce ajută zăpada.

Dan Negru este încântat de căderea primilor fulgi de nea

Îndrăgitul prezentator a rămas uimit de faptul că oamenii nu sunt încântați de venirea iernii sau de depunerea primului strat de zăpadă.

Dan Negru a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care acesta apare în zăpadă. Îmbrăcat corespunzător, prezentatorul pare pregătit de o plimbare printre nămeți.

Citește și: Primul soț al Ronei Hartner va fi prezent la înmormântarea artistei. Cine este Rocco Sedano și în ce relație se află cu Rita Sumayla

Dan Negru a dezvăluit faptul că această zăpadă are și foarte multe beneficii în domeniul agriculturii, reprezentând singurul aliat al recoltelor bogate.

Prezentatorul susține că această zăpadă protejează culturile agricole și aduce umiditate plantelor.

“Vești proaste de la meteorologi” Doar asta văd peste tot. Și toți par că nu au mai văzut niciodată zăpadă. Nimeni nu spune că zăpada care cade acu’ face ca România să fie încă pe primele locuri in Europa la producția de cereale. Cu utilaje învechite, cu ferme mici și împărțite, fără irigații, cu un stat care n-a ajutat niciodată agricultura, avem un singur aliat: zăpada asta care protejează culturile agricole, aduce umiditate plantelor, dă speranța că și la anul o să fie bine!”,

a scris Dan Negru, pe contul său de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru le-a dat peste nas nemulțumiților

Prezentatorul a observat faptul că indiferent de situație, de anotimp și de temperatură, românul va fi întotdeauna nemulțumit. Dan Negru remarcă o frică a oamenilor în situații în care nu ar trebuie să se creeze atâta panică.

”E panică iarna când ninge. E panică vara când e cald. Nimic nu întunecă mintea așa cum o face frica! Ne pricepem la asta! ”,

a mai scris Dan Negru în postarea sa.

Citește și: Mesajul emoționant pe care Stela Popescu i l-a transmis lui Dan Negru în ultima ei apariție TV: „L-am văzut după ce am aflat că a murit”

Vedeta Kanal D a fost extrem de trist în urma veștii că artista Rona Hartner s-a stins din viață. Se pare că cei doi au făcut o promisiune în timpul unei emisiuni prezentată de acesta.

Promisiunea este una emoționantă, iar mesajul lui Dan Negru a stârnit multe reacții în comentarii, chiar și de la alte vedete.  „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat.  Hai să zâmbim că ai trăit!,”  a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu cei doi.