Nicoleta Nuca este vedeta care a acceptat provocarea de a participa la "Bravo, ai stil! Celebrities" fiind una dintre artistele cu un stil vestimentar cameleonic.

Nicoleta Nucă, originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație.

CV Nicoleta Nuca. Cu ce se ocupa inainte de "Bravo, ai stil! Celebrities"

Pasionată de muzică încă de la grădiniță, Nicoleta a început să ia lecții de canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune școli din România și Italia și să-și perfecționeze tehnica vocală. Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară”,  "Nu sunt" si „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor. 

Pasionată de sport și stil de viață sănătos, dar și de tot ce ține de sfera de beauty, Nicoleta Nucă a primit aprecierea fanilor pentru imaginea sa sexy, enigmatică, spectaculoasă, dar întotdeauna eleganța pe care o afișează atât în videoclipurile sale cât și în viața de zi cu zi. Nicoleta se exprimă artistic, prin tot ce ține de frumos, prin muzica sa, prin stilul personal, chiar și prin tatuaje, fiind mereu preocupată de dezvoltare personală, de a fi mereu în cea mai bună variantă a ei, având astfel curaj să experimenteze, să încerce lucruri noi. 

Citeste si: Încă trei celebrități se pregătesc să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Date biografice Nicoleta Nuca

Vârstă: 27 de ani
Înălțime: 1, 60 m
Greutate: 54 kg

Artista nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se descoperi pe sine și mai mult și pentru a-și manifesta latura creativă și prin styling, nu doar prin muzică. „  Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor. ” spune Nicoleta Nucă.

Citeste si: Cine este Nicoleta Nuca, celebritatea care participa in calitate de concurenta in sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities"

Galerie FOTO. Ce imagini postează Nicoleta Nuca pe Instagram

La capitolul imagine, Nicoleta Nuca a avut mereu aparitii cameleonice. Cantareata s-a reinventat odata cu lansarea unei piese noi sau de cate ori a simtit nevoia sa isi schimbe look-ul si modul de a se prezenta in fata publicului pe scena. Astfel, aparitiile sale in media i-au facut pe fani sa o caracterizeze drept o prezenta enigmatică, spectaculoasă, dar eleganta in acelasi timp. Cantareata nu ezita sa isi prezinte schimbarile spectaculoase de look pe care le face, iar imaginile cu ea pe Instagram sunt mereu o surpriza placuta. Nicoleta Nuca are aproape 400 de mii de urmaritori pe Instagram.