Nicolae Guță s-a trezit cu mascații în casă la primele ore ale dimineții! Ce a făcut manelistul

Author: Lavinia Medrea

Ce a făcut manelistul

Sursa: Facebook Nicolae Guță

În dimineața de 6 aprilie, mascații au descins la locuința lui Nicolae Guță.

Potrivit primelor informații, Nicolae Guță s-ar confrunta cu un dosar care vizează tranzacții cu bijuterii false.

Nicolae Guță s-a trezit cu mascații în casă la primele ore ale dimineții

Autoritățile au percheziționat una dintre casele manelistului din județul Hunedoara. Conform primelor detalii, ancheta vizează tranzacții de aur efectuate de membrii familiei cântărețului.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu spărgătorii casei lui Tzancă Uraganu, din Pipera, după ce au fost reținuți de Poliție

De menționat este că unul dintre nepoții lui Nicolae Guță se află printre suspecții din dosar, acesta ar fi vândut bijuterii false, inscripționate cu logo-urile unor firme cunoscute.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Comunicatul autorităților

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de

contrabandă și contrafacere.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost identificate bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro. Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Citește și: Motivul pentru care Nicolae Guță amână botezul celui de-al 12 lea copil. Primele declarații

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziției domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluționării cauzei, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au declarat autoritățile.

Cât de mult își iubește Nicolae Guță cei 12 copii

Nicolae Guță are nici mai mult, nici mai puțin de 12 copii, de care este foarte mândru și pe care îi iubește nespus.

„Regrete nu am pentru că eu mi-am asumat și îmi asum ce fac. Regret că nu am un control deplin asupra copiilor mei, pentru că am copii cu mame diferite, nu vreau să critic mamele lor sau să intru în polemică, dar fiecare dintre noi, referitor la ceea ce gândesc eu și la mamele lor, suntem cu păreri

diferite, cu statut diferit și percepții diferite. Doar că eu dacă am rămas de atâția ani în muzică, în picioare și copiii mei au un statut, înseamnă că felul meu de a percepe viața nu a fost greșit. Mi-aș dori, așa cum am spus, nici stropii de ploaie asupra copiilor mei să nu ajungă. Dat fiind faptul că sunt departe de mine, sunt într-un alt concept al vieții, sub o altă îndrumare, asta pot să spun că e unul dintre regretele mele”, a declarat Nicolae Guță.