Nicio floare proaspătă! Cum arată mormântul Stelei Popescu la 6 ani de moartea actriței. Cine ar trebui să aibă grijă de locul de veci al îndrăgitei actrițe

Autor: Silvia Cirstea

Cum arată mormântul Stelei Popescu la 6 ani de la moartea actriței 

Sursa: Captură YouTube/ WOWbiz

De necrezut cum arată mormântul Stelei Popescu la 6 ani de la moartea actriței. Iată în ce stare se află locul de veci al atriței și cine ar trebui să se ocupe de îngrijirea lui!

Cum arată mormântul Stelei Popescu la 6 ani de la moartea actriței. Deși a fost o legendă a teatrului românesc, îndrăgita actriță pare că a fost uitată de toată lumea, având în vedere în ce stare se află locul său de veci în prezent. Se pare că nimeni nu s-a mai ocupat de îngrijirea acestuia, potrivit imaginilor care au apărut în presă în urmă cu puțin timp. Iată cum arată mormântul actriței acum! 

Cum arată mormântul Stelei Popescu la 6 ani de moartea actriței

Stela Popescu a fost de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Din păcate, ea a părăsit scena și lumea aceasta definitv pe data de 23 noiembrie 2017. La momentul acela, vestea a căzut ca un trăsnet peste toată industria teatrului românesc, iar fanii au vărsat multe lacrimi pentru regretata actriță.

Cu toate acestea, în prezent, pare că legenda teatrului românesc a fost uitată de lume.

Potrivit imaginilor surprinse de către paparazzi WOWbiz, mormântul actriței se află într-o stare de necrezut. Deși locul de veci este curat, în fotografiile prezentate se poate observa cum nicio floare proaspătă nu este prezentă la căpătâiul actriței, ci doar câteva flori ofilite lăsate de ceva timp acolo. Stela Popescu a fost înmormântată la cimitirul Mănăstirii Cernica, iar în primii ani de la moartea actriței locul său de veci era plin de flori și candele.

Acum, lucrurile stau complet diferit, având în vedere situația de la mormântul actriței prezentată de către sursa citată mai sus. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dorinta neimplinita a Stelei Popescu! Avea mai multe case, insa isi dorea sa faca un cavou la cimitirul Cernica, acolo unde e inmormantat sotul ei “Vreau sa-mi mai trag o casa la Cernica, la Puiu” Cum arata locul de veci unde va fi inhumata marea actrita!

Cine ar trebui să aibă grijă de locul de veci al îndrăgitei actrițe

Stela Popescu și-a dat ultima suflare în anul 2017, înainte cu o lună de ziua ei de naștere la care ar fi împlinit vârsta de 82 de ani. Marea actriță a fost găsită fără suflare în locuința ei, după ce a suferit un accident vascular. Cea care a găsit-o pe actriță în casă a fost fiica sa adoptivă, Doina Maximilian.

După moartea îndrăgitei actrițe, fiica sa adoptivă a fost și cea care a moștenit toată averea lăsată în urmă de Stela Popescu.

Astfel, Doina Maximilian, care a fost ajutorul de nădejde al regretatei artiste în ultimii săi ani de viață, ar fi persoana care ar trebui să aibă grijă de locul de veci al acesteia. Cu toate acestea, în urmă cu 2 ani, un bărbat care merge des cimitirul Mănăstirii Cernica a dezvăluit faptul că locul de veci al actriței este vizitat foarte rar.

Mai mult decât atât, acesta a precizat că de cele mai multe ori el se ocupă de îngrijirea mormântului, deși a cunoscut-o pe actriță doar la televizor. 

„Înainte mai veneau doi, trei oameni. În vară au fost niște tineri, cred că erau colegi de-ai doamnei Stela Popescu de la teatru, ei au adus ghivecele. Dar, de vreo doi ani încoace, când vezi pe cineva la mormântul ei e mare minune. Eu mai îngrijesc florile, le mai ud, le mai rup pe alea ofililte, îi mai pun eu câteva flori, în semn de respect. Nu am cunoscut-o decât de la televizor, dar măcar atât merită, să nu fie uitată”, a mărturisit bărbatul în urmă cu ceva timp, conform fanatik.ro.