Nici petrecerile nu mai sunt ce au fost! Iata ce inseamna sa fii prezentabil acum la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Stim ca atunci cand te duci la petreceri, trebuie sa fii prezentabil. Dar se pare ca moda a luat o intorsatura ciudata, iar a fi prezentabil inseamna acum cu totul altceva.

Pregatiti-va pentru socul zilelor noastre: la aceasta petrecere, li s-a cerut invitatilor sa se exprime liber; si s-au exprimat! Sa luam de exemplu unul dintre tineri. Priviti cum a venit la evenimentul organizat, culmea, la Academia Romana.

Poarta pantaloni scurti si mulati, la care a asortat o borseta neagra si o geaca de fas alba. Si asta nu e tot! Accesoriile il scot cu siguranta in evidenta. Priviti ce are la maini si la gat! Ne-a luat ceva timp doar sa numaram cate lanturi si cate inele poarta.


Un alt domn a imbracat o geaca de piele extrem de interesanta, insa nu ne putem da seama ce altceva mai poarta. Sunt niste pantaloni cu turul jos, salvari sau chiar fusta? Ce-i drept, toate privirile se intorceau dupa el.

Un alt participant la marele eveniment, imbracat si el adecvat, fireste, parea fascinat de absolut tot ce era in jurul lui, asa ca nu putea sa rateze ocazia si sa filmeze.


Nici domnisoarele prezente nu s-au lasat mai prejos. De exemplu, o tanara a facut senzatie cu parul vopsit verde, ochelarii si cu look-ul punk. Bineinteles, nu puteau sa lipseasca vedetele de la evenimentul cu peste 1.000 de invitati.

Laura Cosoi a fost extrem de eleganta si parca era iesita din peisajul pestrit al evenimentului. Andreea Raicu a ales o tinuta de foarte mult bun gust: pantaloni negri, camasa ivoir si curea cu tinte.


Geanina Corondan a respectat stilul traznit cu care ne-a obisnuit si s-a infasurat cu o fota. Nu putea sa lipseasca de o asemenea lansare Alexandra Ungureanu, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar iesit din comun.

A imbracat o salopeta larga, si-a pus tocuri extrem de inalte si o mica palarie cu plasa. Si partenerul ei era o aparitie in adevaratul sens al cuvantului.

Adela Popescu, insa, parea ca a plecat pe fuga din casa.
Nu a avut vreo coafura sofisticata, ci doar si-a prins parul intr-un coc deloc aranjat.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!