Nepotul lui Leo de la Strehaia, luat la bataie de comunitate! "Bai, prostule, te-ai luat dupa asta! Vrei si tu romanca!" - Momentul incredibil e aici!

Leo de la Strehaia se pare ca a castigat un mic razboi cu persoanele din comunitatea lor. Nepotul lui, Pintea, ii calca pe urme si vrea sa paraseasca tigania si sa se insoare cu o romanca.

Le-a spus acest lucru rudelor lui chiar in direct, la WOWbiz, si s-a declansat macelul. Mama lui Leo a sarit sa ii dea palme, iar barbatii din comunitate l-au certat grav.

"Ba, prostule, te-ai luat dupa Leo. Cum sa aduci tu romanca la noi? Sa iei tiganca de-a noastra, ca se starpeste neamul. Asta nu stie sa faca mamaliga. Uite-o in cracii goi pe aici. Ai invatat copiii nostri sa nu mai ia tiganci, sa ia romance? Nu iti mai place tiganca ta, iei alta, dar de-a noastra", i-au reprosat oamenii.

"Trebuie sa evoluati si voi, sa iesiti din mentalitatea asta. Gata, nu mai vreau sa fac parte din comunitatea asta. Eu o iubesc pe fata asta si vreau sa fiu cu ea. Nici nu stiti sa vorbiti si veniti aici sa va luati de oameni", a spus Pintea.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies