Nehir, în pericol de moarte! Aflați ce măsuri va lua Nazim si ce se va întâmpla în episoadele de luni și marți, 22 și 23 noiembrie, din serialul Nehir!

,
nehir serial la Kanal D

Nehir este rapita si sechestrata

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nehir este răpită și sechestrată și ajunge din nou în pericol de moarte! Aflați cum va reacționa Nazim și ce se va întâmpla!


In articol:

Producția turcească Nehir (Baraj) a captivat atenția telespectatorilor din România încă de la primele episoade difuzate luni și marți de la ora 22:30, la Kanal D.
Povestea impresionantă de viață a personajului feminin central, Nehir, a cucerit publicul. Tânăra, abandonată de părinți a crescut la orfelinat.

Însă dificultățile și ghinionul în dragoste o urmăresc încă pe tânăra Nehir, care nu reușește să trăiască fericită alături de bărbatul iubit și de fiul ei. Deși a întâlnit marea dragoste, pe Nazim, tatăl fiului ei, Nehir se lovește de multe piedici ce intervin în calea fericirii lor.

Nehir, în pericol de moarte! Tânăra este răpită și sechestrată!

În ciuda faptului că se iubesc enorm și s-au sprijinit mereu, Nehir și Nazim încearcă să se apropie însă destinul îi desparte de fiecare dată. Dacă până acum Bahar a fost cea care a încercat să îi despartă pe Nehir și Nazim, de această dată cel care va interveni între cei doi îndrăgostiți va fi Tarik. Tânărul va merge în biroul lui Nehir și o va sărută într-un moment în care această era extrem de tristă și vulnerabilă, iar Nazim îi surprinde din nou apropiați.

nehir serial la Kanal D

Nazim ii surprinde pe Nehir si Tarik sarutandu-se

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum arăta celebra Biran Damla Yilmaz, eroina serialului NEHIR, înainte de operațiile estetice! Diferența e uluitoare!

Excesiv de gelos, Nazim decide din nou să se îndepărteze de Nehir, în ciuda fapului că o iubește la fel de mult că în prima zi.
Pe de altă parte, problemele se țîn lanț de Nehir, care după ce suferise cu ceva vreme în urmă răpirea micuțului Mert, de această dată răpitorul o va captura și o va sechestra într-un loc îndepărtat pentru a-i cere despăgubire lui Nazim.

nehir serial la Kanal D

Nehir se lupta din rasputeri sa scape teafara

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nehir ajunge din nou în pericol și încearcă din răsputeri să scape din locul în care fusese închisă cu forță.

Între timp, Nazim pornește în căutarea disperată a femeii iubite și are de gând să înfrunte orice pericol pentru a o salva pe Nehir.

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

Rusia ia în calcul un schimb de prizonieri cu Ucraina - Care este principala condiție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Indragita actrita Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului NEHIR, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Fanii sai au fost de-a dreptul uluiti!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies