Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2022, 13:31
Foto(7)

Superba Deniz Bolisik face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe pentru talentul și frumusețea ei uluitoare.

Deniz Bolışık are 40 de ani și continuă să își uimească fanii cu aparițiile sale spectaculoase pe micile ecrane. Talentata actriță a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu o carisma deosebită și o pasiune nemărginită pentru actorie. În cei douăzeci de ani de carieră, Deniz a jucat în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe în prezent.

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani

Deniz Bolisik a devenit cunoscută și publicului din România anul acesta, în distribuția serialului Aripi frânte, în care a interpretat rolul Nefise, o mama care și-a crescut singură cei patru copii și care s-a zbătut pentru unitatea familiei sale.
Pentru că și-a dorit încă din adolescență să devină o actriță celebră, Deniz Bolisik a decis să urmeze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Muzaffer, decizie dureroasă pentru Nefise! Aflați ce măsuri aprige va lua bărbatul în privința soției lui și cum va reacționa Emre când va descoperi adevărul, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

La scurtă vreme aceasta a început să joace pe scenă Teatrului Național din Ankara, acolo unde a și fost remarcată de mari productoari de seriale turcești și astfel a început să fie cooptată în producții de excepție. Actrița a jucat primul ei rol într-un serial de televiziune, în anul 2006, în producția Kırık Kanatlar, care i-a adus și primul succes în carieră. Apoi a fost cooptată să joace și alte producții care de asemenea i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Muzaffer, față în față cu fiul pierdut! Zeynep este în pericol de moarte. Urmăriți un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Celebra Deniz Bolisik are o relație specială cu fanii săi, cărora le împărtășește deseori mici frânturi sau clipuri video din viața ei. De curând, îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite din trecutul ei, mai precis din vremea în care avea doar 25 de ani. Într-una dintre imagini, Deniz a fost surprinsă în timp ce se distra în club alături de prietenii săi și nu s-a sfiit să le arate și fanilor ei acele amintiri emoționante.

Citeste si: Nefise îi dezvăluie adevărul lui Muzaffer! Aflați cum va reacționa bărbatul și ce măsuri va lua pentru a se apropia de Emre, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Aripi frânte, de la 20:00, la Kanal D!

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies