„Neam Unit”, programul special oferit de Kanal D cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire! Un weekend de colectie, cu emisiuni si programe speciale

De Centenar, Kanal D le-a pregatit telespectatorilor editii speciale ale emisiunilor lor preferate, programe dedicate Marii Uniri, dar si productii cinematografice romanesti, menite sa celebreze aceasta zi de importanta nationala.

Sambata, de 1 decembrie, in cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 12:00, telespectatorii vor urmari in direct, parada militara dedicata acestei zile istorice. Reporterii Kanal D se vor afla in mijlocul oamenilor pentru a transmite emotia traita chiar in mijlocul romanilor.  De la ora 14:00, intr-un program special, „Neam Unit”, va fi difuzata parada militara dedicata Centenarului, in direct de la Alba Iulia, iar in platou se vor afla Virgil Ciulin, cel care prezinta exemplar istoria intr-o maniera accesibila tinerilor, si Speranta  Radulescu, Antropolog si Muzicolog, pentru a dezbate locul romanilor in lume si aspecte mai putin stiute publicului larg din istoria Romaniei.   

 

Continutul tuturor emisiunilor difuzate de 1 decembrie va fi adaptat insemnanatii uriase acestei zile de sarbatoare pentru romanii de pretutindeni. Telespectatorii vor putea urmati, de 1 decembrie,  „Chipurile Romaniei” (10:00), un episod emotionant din seria documentara despre Romania realizata de  Charlie Ottley,  „ROventura” (de la 13:00),  Cea de-a doua Gala „Puterea Dragostei” (15:30), „Exatlon” (19:45), si nu in ultimul rand, productia „Momentul Adevarului” (23:30), film regizat de Andrei Bleier, o reconstituire a zilelor dramatice care au precedat si consfintit Mare Unire de la 1918, impletita cu o poveste de dragoste ce reflecta angoasele, dar si frenezia acelei epoci.

 

Duminica, 2 decembrie, de la ora 13:00, va fi difuzat, in premiera, la Kanal D, a documentarul biografic „Destine”, ce spune povestea de succes a unei tinere de etnie roma, care a reusit exemplar in viata, in ciuda faptului ca destinul nu parea sa ii acorde vreo sansa. Productia a fost premiata la premiile internationale LAIFFA – Los Angeles Independent Film Festival Award 2018  pentru Best First Time Filmaker.     

 

Tot duminica, 2 decembrie, de la 17:15, Mihai Ghita va invita la o editie speciala a emisiunii „Asta-i Romania!”. Unul dintre subiectele abordate in aceasta editie de colectie, parte a campaniei emisiunii, „Fac Romania mare in Italia”, telespectatorii vor putea urmari un material cu un campion care a razbit dincolo de granitele tarii si care se bucura de un real succes peste hotare, ducand numele tarii noastre pe cele mai inalte culmi. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies