Nasa si fina au ajuns la cutite din cauza banilor? Gabriela Cristea si Diana Bisinicu, fata in fata dupa conflictul de la botez

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:51

Conditiile impuse de fini au deranjat-o pe Gabriela Cristea.

Nu este un secret pentru nimeni ca botezul fetitei Dianei Bisinicu a fost un eveniment indelung mediatizat. Pe langa faptul ca fanii artistei asteptau cu nerabdare sa-si crestineze fetita, presa tabloida era curioasa cum va decurge intalnirea dintre Gabriela Cristea si viitorul ei fost sot, Marcel Toader.

Gabriela si Marcel nu s-au impacat dupa botez chiar daca au petrecut o noapte in aceeasi incapere, insa gurile rele au sutinut ca fina si nasa ar fi avut un conflict la petrecere.


Gabriela Cristea a declarat imediat dupa eveniment ca a fost deranjata de bodyguarzii televiziunii care avea exclusivitate pentru a filma. Vedeta si invitatii ei au fost urmariti in mod constant chiar si atunci mergeau la toaleta. In platoul" WOWbiz" nasa si fina au discutat fata in fata despre asa zisul conflict, explicant, totodata ca nu sunt certate.

Diana Bisinicu a stiut ca atitudinea bodyguarzilor a deranjat-o pe nasa ei.
" Eu aveam contract exclusiv cu o televiziune si ei au angajat si garzile de corp si tot. Probabil le-a fost frica sa nu apara fotografii de la botez pe undeva", a declarat Diana Bisinicu.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cristea-2-633d6b708fa76c83396512eb9c5aa5b1.JPG