Sari la conținut

Nadir Saribacak (Bulbul), unul dintre cei mai talentati actori din Turcia! Iata ce palmares impresionant are acesta si cum arata in viata reala!

Nadir Saribacak (Bulbul), unul dintre cei mai talentati actori din Turcia! Iata ce palmares impresionant are acesta si cum arata in viata reala!

Cu o personalitate complexa, renumitul actor a demonstrat de nenumarate ori ca poate interpreta orice rol.

Nadir Saribacak s-a nascut la 14 septembrie 1977, la Ankara. Acesta a absolvit cu succes Universitatea Onsekiz Mart din Canakkale, dorindu-si sa devina profesor de limba turca. In anul 2000 a inceput sa joace in cadrul Teatrului Municipal Avcilar, iar in 2004 a absolvit Sectia de Teatru a Academiei din Istanbul. Acesta s-a afirmat rapid ca un actor talentat si a jucat multe piese de teatru si a facut parte din distributia multor filme si seriale de televiziune care i-au adus succes si premii importante.

Actorul a primit primul rol intr-un film artistic in anul 2005, in productia Hacivat Karagoz Neden Olduruldu?", dupa care au urmat multe alte roluri, insa cel mai mare succes l-a avut cu filmul "Sarmasik", care i-a adus in 2015 premiul pentru cel mai bun actor in cadrul celei de-a 52-a editii a  Festivalului de Film "Portocala de Aur" desfasurat in Antalya, unde a fost nominalizat la patru categorii.

In anul 2008 actorul a fost selectat pentru prima data in distributia unui serial de televiziune ("Uzak İhtimal") si in apoi talentul sau l-a recomandat pentru multe alte seriale in care a jucat roluri cu diferite grade de dificultate. Un mare succes i-a adus si rolul jucat in serialul fenomen "Kosem" (Bulbul), in 2015-2016, in care a interpretat rolul unui eunuc credincios si destoinic, care desi a fost unul secundar a avut o insemnatate majora in desfasurarea actiunii.

Actorul Nadir Saribacak a primit inca de la debutul sau intr-un serial de televiziune, Premiul Siyad pentru cel mai bun actor in productia "Uzak Ihtimal". Si tot pentru acest rol a primit si Premiul pentru cel mai bun actor in cadrul Festivalului de Film Istanbul, in 2009 si in cadrul Festivalului de Film Tofifest din Polonia, in acelasi an.

Celebrul actor poate fi urmarit in rolul lui Bulbul, in serialul "Kosem", difuzat de luni pana joi, de la ora 20;00, la Kanal D. Ultimul episod al primului sezon va fi difuzat pe 16 martie.
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net