N-ai mai vazut asa ceva! BATAIE cu pumnii si picioarele in direct VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuti actori egipteni a fost invitat intr-o emisiune de televiziune, pentru a discuta despre cele mai recente realizari ale lui. In platou a avut parte de unele surprize nedorite, insa!

In momentul in care a aflat ca emisiunea este difuzata in alta locatie, invitatul a luat foc. Dupa mai multe schimburi de replici cu echipa de productie, invitatul care recunoscuse ca are o arma in buzunar incepe sa-l ia la bataie pe producator apoi pe prezentatoarea show-ului. Situatia se complica si mai mult cand invitatul duce mana la pistol, dand de inteles ca este hotarat sa il foloseasca impotriva oricui incearca sa il opreasca din distrugerea platoului.

Si asta nu este totul! Aceeasi echipa de productie trecuse prin ceva asemanantor cu doar o zi inainte. Un alt invitat si-a iesit din minti intr-un mod asemanator luandu-se la bataie cu echipa de productie. Si acum cireasa de pe tort! Show-ul era o farsa pusa la cale de producatori, insa invitatii nu au gustat glumele asa ca s-au manifestat intr-un mod agresiv. Desi ar fi trebuit sa fie o gluma la camera ascunsa, ideea s-a dovedit a fi neinspirata. Gluma proasta facuta de producatori era cat pe ce sa ii coste scump. Chiar viata! In plus, postul respectiv de televiziune a declansat un scandal international, comunitatile evreiesti din intreaga lume simtindu-se ofensate de cele intamplate in platou.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate