Mutilata pe masa esteticianului VIDEO

Mutilata pe masa esteticianului VIDEO

Barbatul din imagini este medicul acuzat ca si-ar fi mutilat o pacienta.

E socant cum a ajuns sa arate biata femeie, dupa o interventie chirurgicala, menita, chipurile, sa o infrumuseteze. Se intampla acum un an, cand a pasit cu incredere in cabinetul medicului estetician. Ce a iesit insa a ingrozit-o pe tanara.

Desi Ioana Gorun a nascut normal, dupa interventia chirugicala arata de parca ar fi facut cezariana. Marturie stau fotografiile. Se vede clar cum intreg abdomenul e brazdat de taieruri, iar buricul e mult mai sus decat cum era initial. Pentru bataia de joc femeia sustine ca a platit 2.200 de lei.

Pe hartie. In realitate, ar fi platit cu 700 de lei in plus. Cu toate ca dezastrul se vede cu ochiul liber, medicul Cristian Silosi i-a dat asigurari ca nu e asa.

Au trecut mai bine de 11 luni de atunci si nimic nu s-a schimbat. Asa ca tanara l-a dat in judecata pe medic pentru malpraxis. Revoltator e ce-a aflat apoi.

Cu alte cuvinte, in documente, Ioana Gorun era trecuta o alta interventie chirurgicala. Pentru tot calvarul, femeia a cerut daune de 100 de mii de lei, mai ales ca trebuie sa fie suspusa unei noi operatii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies