Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc

,

Muraturile de vara in saramura sunt extrem de gustoase si se fac repede, in aprox 7 zile ai muraturi proaspete, numai bune de asezat langa friptura sau alte mancaruri.

Ingrediente:
Poti folosi orice legume doresti, in functie de preferintele tale: castraveti, morcovi, varza alba, varza rosie, radacina de telina si frunze de telina, sfecla rosie, gogonele, conopida, dovlecei, usturoi, hrean, ardei iute etc.

-legumele se spala in apa rece si se lasa sa se scurga de apa

-varza, conopida, telina, sfecla rosie, se taie in felii

-se ia un borcan de sticla, spalat si uscat in prealabil, se aseaza pe fundul lui condimente specifice muraturilor: piper negru boabe, foi de dafin, boabe de mustar, inflorescenta de marar uscat, hrean

Cititi continuarea pe kfetele.ro.
 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aceasta este super reteta de vinete a bunicii! Ingredientul secret face tot gustul

Diagnosticul sever pus de Ladislau Boloni: 'Azi, din păcate, în fotbalul românesc nu găseşti un jucător talentat'

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Reteta celui mai pufos chec! Este gata in 45 de minute

Conopida cu maioneza de iaurt! Reteta usoara, de vara!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies