MUNTI de gunoaie intampina turistii la Castelul Bran! IMAGINI SOCANTE VIDEO

MUNTI de gunoaie intampina turistii la castelul Bran! IMAGINI SOCANTE VIDEO

De 20 de ani am dat sfoara-n lume ca Romania are cu ce: avem munti, avem mare, locuri cum nu gasesti nicaieri in lume, avem istorie bogata si fascinanta, traditii si ospitalitate.

 La ce bun daca ne intampinam turistii, care cred in vorbele noastre, cu drumuri de pe vremea bunicii si gunoaie la tot pasul?! Fara sa vrem lasam impresia unui popor care numai gospdar nu e.

Sa o luam la pas. In capitala te intampina un rau...in care plutesc peturile mai ceva ca pe banda din centrele de reciclare.  Sa nu uitam nici de Dunare. 

Asa arata Dunarea la altii...si asa arata la noi...la Galati. Un munte de gunoi rasarit pe un altul al nepasarii. O vorba romaneasca spune sa nu mergi la pomul laudat cu sacul, si, din pacate, nici la Castelul Bran cu dorinta de a gasi curatenie: 

Si pe principiul gunoiului sub pres, desi castelul arata impecabil, cine vrea sa faca si o scurta plimbare prin imprejurimi are parte de peisaje care mai degraba sunt din filmele lui Hitckok. Kilograme de gunoi zac pe marginea drumului.

Nici cainii maidanezi nu lipsesc din peisaj. Fara ca nimeni sa ii deranjeze, vin zilnic sa caute mancare chiar langa tarabele taranilor. Stiu ca mereu se va gasi cel putin un turist care sa ii hraneasca asta daca la cosurile de gunoi nu gasesc resturi de mancare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate