Muncitorii s-au apucat sa darame un perete de rigips vechi, convinsi ca in spate vor gasi doar un zid de beton. Au ramas cu gura cascata cand au vazut incaperea sigilata de zeci de ani! Ce se afla in interior

,

Administratorii unei universitati britanice efectuau lucrari de reparatii intr-un camin studentesc, cand au descoperit o adevarata comoara istorica, dintr-o epoca de mult apusa.

O echipa de muncitori constructori care lucrau intr-unul din caminele Colegiului Selwyn din Universitatea Cambridge au daramat un perete deteriorat, de rigips si au fost uimiti sa descopere ca, in spatele acestuia, se afa o mica incapere sigilata de zeci de ani.

In spatiul din spatele peretelui fals se afla o mica soba de fonta, folosita pe vremuri pentru a le prepara studentilor paine prajita si ceai, in fiecare dimineata. In plus, acolo se aflau carti postale si scrisori apartinand studentilor care au trecut pe acolo in urma cu un secol.

Pe baza stampilelor de pe scrisori, acestea au fost datate ca fiind expediate intre 1912 si 1916. Corespondenta va fi restaurata si va fi expusa intr-o expozitie despre viata studentilor de la inceputul secolului XX.

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies