Muhsin din serialul Doctorul minune, pasiune nebănuită! Iată cât de bine cântă talentatul actor Serkan Keskin, în formația creată de colegul și prietenul lui, Taner Olmez!

,
doctorul minune serial

Serkan Keskin, in serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Twitter Mucize Doktor]

Serkan Keskin, care a dat viață personajului Muhsin în serialul Doctorul minune, este unul dintre cei mai apreciat actori din Turcia.


In articol:

Deși nu s-a considerat niciodată un bărbat frumos și carismatic, Serkan Keskin a reușit să cucerească admirația publicului din Turcia și de peste hotare în aproape 20 de ani de experiență în actorie și în muzică, datorită talentului sau desăvârșit.
Deși inițial nu și-a dorit să studieze în domeniul actoriei, destinul l-a purtat pe Serkan Keskin spre teatru și muzică, două mari pasiuni ale sale descoperite încă din copilărie.

Serkan a ajuns în cele din urmă un actor, regizor și muzician de excepție.

Muhsin din serialul Doctorul minune, pasiune nebănuită!

Talentatul actor Serkan Keskin a devenit celebrul în Turcia și în multe țări pentru rolul său, İsmail în serialele de comedie suprarealist Leyla și Mecnun și în multe alte filme de excepție care au fost premiate. În prezent, Serkan Keskin se poate mândri cu peste treizeci de roluri jucate de-a lungul carierei sale în filme de succes și cu peste douăzeci de roluri jucate în seriale turcești.

doctorul minune serial

Serkan Keskin cantand in cadrul unui show televizat

[Sursa foto: Instagram Serkan Keskin]

Primul rol jucat într-un film artistic a fost în anul 2004, în Tramvay, iar primul rol jucat într-un serial turcesc a fost cel din producția Çaylak, în anul 2003. Acestea au însemnat o poartă de deschidere către carieră strălucită de astăzi. Între timp Serkan Seskin a decis să nu renunțe definitiv nici la cea de-a două mare pasiune a să, muzică, ci dimpotrivă a continuat să cânte atât vocal, cât și la chitară bass pe care a studiat-o încă din adolescență.

Citeste si: Cine este Muhsin din serialul Doctorul minune? Talentatul actor Serkan Keskin, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

doctorul minune serial

Serkan Keskin, alaturi de Taner Olmez 

[Sursa foto: Captură YouTube]

De câțiva ani, Serkan Keskin a fost cooptat să cânte în formația creată de nimeni altul decât colegul lui de breaslă și prietenul sau, Taner Olmez. Trupa Barabar, așa cum au denumit-o artiștii are mare succes în Turcia, deoarece promovează o muzică tradițională turcească mai veche pe care talentații cântăreți au decis să o readucă în actualitate pe ritmuri inedite.

Citeste si: Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este Muhsin din serialul Doctorul minune? Talentatul actor Serkan Keskin, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

ALERTĂ - Alexandru Rafila răspunde la întrebarea momentului: Vor mai fi valabile certificatele verzi după 9 luni?

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Când apare ultimul episod din serialul turcesc „Doctorul minune”? Ne pregătim să ne luăm la revedere de la Ali Vefa

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies