Motivul SOCANT pentru care acest ou devine transparent atunci cand este fiert! Putinii oameni care au mancat asa ceva nu mai au curajul sa admita ca au bagat asa ceva in gura

Fotografia a aparut recent pe site-ul reddit.com si unii utilizatori au povestit experienta lor cu acest ou.

 

Oul apartine unui pinguin din specia Pinguinul African si este de 2-3 ori mai mare decat un ou mediu de gaina si putin mai rotund.
In anii '50, in Afria de Sud, era legala culegerea si consumarea acestora, in limita a 24 de bucati, anual, de familie. Acesta erau fierte timp de 15 minute si mancate cu paine, sare si piper.
Albusul oului de pinguin este neobisnuit. Acesta devine albastrui-transparent dupa ce e fiert. Gustul este special, cu o aroma subtila de peste.
In prezent, pinguinii sunt specii pe cale de disparitie, asa ca este interzisa culegerea si consumarea acestor oua. Nostalgicii apeleaza la oua de rata, peste care pun ulei din conservele de sardine.

Oul apartine unui pinguin din specia Pinguinul African si este de 2-3 ori mai mare decat un ou mediu de gaina si putin mai rotund.
In anii '50, in Afria de Sud, era legala culegerea si consumarea acestora, in limita a 24 de bucati, anual, de familie. Acesta erau fierte timp de 15 minute si mancate cu paine, sare si piper.

Albusul oului de pinguin este neobisnuit. Acesta devine albastrui-transparent dupa ce e fiert. Gustul este special, cu o aroma subtila de peste.

In prezent, pinguinii sunt specii pe cale de disparitie, asa ca este interzisa culegerea si consumarea acestor oua. Nostalgicii apeleaza la oua de rata, peste care pun ulei din conservele de sardine.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate