MOTIVUL pentru care Zanni a fost dat afară din casă de mama adoptivă: „Aveam 14 ani...” Ce a trăit câștigătorul Survivor România 2021?

Author: Amalia Georgescu
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021
Sursa: Instagram

ZANNI, câștigătorul Survivor România 2021, noi dezvăluiri din viața personală. Care este adevăratul motiv pentru care a fost dat afară din casă de mama adoptivă?

ZANNI, câștigătorul Survivor România 2021, vorbește de fiecare dată deschis despre traumele din copilărie și despre modul în care acestea i-au influențat viața. Nu mai este un secret pentru nimeni că Zanni a fost părăsit de părinți și a trăit la orfelinat, însă acum, câștigătorul Survivor România 2021 a vorbit despre relația cu mama adoptivă, mama Teo, dezvăluind de ce aceasta l-a dat afară din casă când avea doar 14 ani.

ZANNI, câștigătorul Survivor România 2021, a dezvăluit motivul pentru care a fost dat afară din casă de mama adoptivă

ZANNI, câștigătorul Survivor România 2021, a trecut prin multe de-a lungul timpului, însă a evitat să vorbească despre viața lui personală la Survivor România 2021, Faimosul fiind de părere că nu este cadrul potrivit pentru a face astfel de mărturisiri.

După terminarea emisiunii, Zanni i-a acordat un interviu emoționant lui Teo Trandafir, în cadrul emisiunii Teo Show, câștigătorul Survivor România 2021 dezvăluind adevăratele motive care au făcut-o pe mama lui adoptivă, mama Teo, să îl dea afară din casă.

ZANNI, câștigătorul Survivor România 2021, a recunoscut că încă de mic a avut o personalitate puternică și că cei din jur au încercat să îi impună limite.

Mama Teo, femeia care l-a îngrijit o perioadă, a încercat să fie strictă cu Zanni, moment în care acesta a răbufnit, iar relația lor s-a stricat. Zanni a povestit că nu a avut parte de înțelegere din partea mamei Teo și că, în cele din urmă, femeia a decis să îl dea afară din casă. Astfel, la 14 ani, Zanni  a fost nevoit să își caute o altă casă și așa a ajuns la căminele de nefamiliști.

Citeste si: Zanni și Georgiana Lupu și-au aruncat replici acide pe Instagram! Ce s-a întâmplat între cei doi

Anii au trecut și Zanni a reușit să treacă peste ceea ce s-a întâmplat, astfel că, în momentul de față, el și mama Teo au o relație bună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„În momentul acela, eu mă certam foarte rău cu ea. De la o vârstă eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuit să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă.

Cred că rebel am devenit atunci când am început să cunosc și eu fete, când voiam și eu să îmi fac prieteni. Voiam să mă exprim, să fug în lume. Am avut chestia asta de mic să fiu cu oamenii, să râdem, să glumim și ea îmi punea barierele astea. Nu mă lăsa să fac nimic. Nu aveam voie cu prietenii, n-aveam voie să-mi chem prietenii de ziua mea acasă, acolo unde ne creștea ea pe noi. N-aveam voie să fac absolut nimic și nu puteam să stau cu limitele astea. Erau prea multe reguli, zici că eram la pușcărie și fugeam de acasă. Ea mă sancționa pentru fiecare chestie.  

Îmi mai făceam prieteni. Mă înțelegeam bine cu părinții colegilor de la școală și cream o relație foarte frumoasă. Mă duceam la ei, mă luau cu ei în vacanțe, mama, că eu îi zic mama, când afla că eu aveam prieteni, îmi tăia chestiile astea. Îi făcea pe ei să nu mai stea cu mine. Da (n.r. dacă mama Teo era mai aspră cu el decât cu ceilalți). Bine și eu eram mai nebun. Nici eu nu am fost copilul perfect, dar ea nu m-a înțeles din niciun punct de vedere, nu a lăsat de la ea niciodată. Mă înrăia prin ce alegeri făcea, prin metodele pe care le aplica cu mine. Mă înrăia pe zi ce trecea. Deveneam din ce în ce mai rău pentru că ea nu se cobora la sufletul meu, să mă asculte. 

După ce m-a dat afară mi-a zis că să nu ne mai vedem niciodată. Aveam 14 ani. M-am mutat. M-am dus la blocurile astea de stat, cămine de nefamiliști. Acolo aveam un tutore care se asigura că avea grijă de mine. Când mama a văzut că mă țin de treabă, că sunt cu școala în continuare, că am 12 clase, la un moment dat, a văzut că m-am apucat de frizerie. Când a văzut că mă țin de treabă și că nu am ajuns acolo unde au zis toți că o să ajung, ne-am văzut. Eu am iertat-o pe ea, de fapt, nu, că de iertat nu poți să ierți. Am trecut peste și m-am văzut cu ea pentru că știu că nu era vina ei pentru că eram prea mulți copii în casa aia' ”, a povestit Zanni despre relația cu mama Teo, în emisiunea Teo Show.

Citeste si: Georgiana Lupu, atac fara precedent intr-un live la adresa lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021: "Pentru mine e zero barat"

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!