Motivul pentru care un bărbat a fost înjunghiat de propria lui soție! După gestul comis, femeia s-a aruncat de la balcon

Actualizat: 26 mai 2023, 21:56

După gestul comis, femeia s-a aruncat de la balcon

Sursa: PixaBay

Șotia unui judecător din Turcia a aruncat ulei încins pe soțul ei, după care l-a înjunghiat. Iată motivul pentru care a recurs la acest gest.

Un judecător din Turcia, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis prin înjunghiere de propria lui soție după ce a fost ars cu ulei încins.

Motivul pentru care un bărbat a fost înjunghiat de propria lui soție

După ce bărbatul o anunțase că o va părăsi, decizia lui a fost luată după un test de paternitate din care a reieșit că nu el era tatăl copilului femeii, propria lui parteneră l-a ars cu ulei încins și înjunghiat.

Citește și: Mărturisiri cutremurătoare făcute de bunicii lui Raul, băiețelul român ucis si aruncat într-un lac de părinți: "Era vânăt la cap şi bătut înainte să moară"

Cuprinsă de teamă în urma faptelor pe care le-a comis, femeia s-a aruncat pe balcon, de la etajul trei al apartamentului în care locuiau.

Judecătorul, pe numele lui Necmi Arslan, avea 54 de ani și a fost găsit mort în apartamentul pe care-l avea cu soția lui și copilul ei, în Istanbul. Pe soția lui o chema Hande și avea vârsta de 43 de ani, ea l-a ucis pe bărbat pentru că s-a despărțit de ea când a aflat că nu este tatăl copilului în vârstă de trei ani.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată când femeia se afla în divorț de fostul ei soț. După ce femeia a rămas gravidă, Necmi a luat-o imediat de soție.

Citește și: Cine este Marian, ciobanul din Dolj acuzat că a luat intenționat viața unui prieten, în timp ce sacrifica un miel

Purtarea cravatei va fi interzisă în Afganistan. Motivul halucinant pentru care liderii afgani au luat această decizie

Bărbatul în vârsta de 54 de ani a aflat că nu este tatăl copilului după ce încercase să se înregistreze ca tată al băiatului, iar instanța a cerut un test de paternitate care a arătat că fostul

soț al lui Hande este, de fapt, tatăl copilului, nu Necmi.

Necmi a amenințat-o cu despărțirea pe Hande

După părerea anchetatorilor, Necmi a fost ucis după ce a cerut divorțul de Hande. După gesturile executate femeia, măcinată de vină, s-a aruncat de la fereastră și a murit la spital, în urma rănilor pe care le-a suferit.

Presa locală spune că cuplul a decis să păstreze totul secret până la finalizarea divorțului după ce Hande a rămas gravidă. După tragedie, copilul în vârstă de trei ani a fost dus la tatăl său biologic.