Motivul pentru care Andreea Mantea a luat o pauză de la rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Author: Madalina Maftei

Motivul pentru care Andreea Mantea a luat o pauză de pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a lipsit câteva zile din mediul online, ceea ce le-a trezit multe semne de întrebare internauților. Ce s-a întâmplat cu vedeta și de ce a absentat de pe story?

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezențe publice. Prezentatoarea Tv este foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate bine închegată care o urmărește îndeaproape. În ultimele zile, prezentatoarea Kanal D a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare, astfel fanii s-a întrebat ce se întâmplă cu ea și de ce lipsește.

De ce a lipsit Andreea Mantea de pe story

Andreea Mantea s-a decis să ia o pauză de la online, mai ales că ultimele zile au fost extrem de pline pentru ea, după ce i-a serbat ziua lui David. Pentru ziua fiului ei, vedeta s-a gândit să-i facă o surpriză și au plecat la Londra, acolo unde au vizitat studiourile Warner Bros, de unde a și postat mai multe fotografii pe Instagram.

Revenită pe story, Andreea Mantea a dezvăluit că nu a putut sta prea mult departe de urmăritorii ei, drept pentru care a revenit. Puțin dezorientată și cu noțiunea timpului în urmă, vedeta le-a urat tuturor o luna frumoasă și plină de bucurii, deși prima dată le-a urat o săptămâna frumoasa crezând că este luni.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul despre ceea ce se va întâmpla cu Kinga, după ce a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Trebuie să te pedepsim" Iată cum a reacționat concurenta!

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

”Am lipsit de pe story, dar am revenit. Știu că vă plictisesc, dar, în același timp, știu că vă sunt și dragă, așa că am revenit. Intenția mea era alta, să vă urez o săptămâna minunată și am uitat...Stați să traduc, nu este nici luni și nu am vrut să zic o săptămână, am vrut să zic o lună, pentru că este 1 iunie și e greșeala mea pentru că am crezut că este luni, dar nu este luni, e marți, nu e nici marți...e

miercuri”, a spus Andreea Mantea pe story, puțin bulversată.

Bianca Comănici este în doliu! Vedeta a pierdut o persoană dragă: ”A fost iubit de atâta lume”

Zilele în care a lipsit de pe story, prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” a pierdut noțiunea timpului, fiind un pic debusolată după zilele pe care le-a petrecut departe de comunitatea ei.

Citeste si: Sorin, apariție de senzație la bustul gol, în casa fetelor! Iată ce reacții se vor stârni în rândul băieților și ce se va întâmpla joi, 2 iunie 2022, în Casa iubirii, de la 10:00 și 17:00, la Kanal D

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies