Motivul mortii lui Costin Marculescu! Astazi se face necropsia

Author: O.P.
Actualizat: 27 ian 2021, 01:40

Costin Mărculescu a murit! Este vestea care a zguduit din temelii lumea showbiz-ului noaptea trecută.

Actorul ar fi avut niște probleme medicale, spun apropiații, dar nimeni nu se aștepta să fie atât de grave. De ce a murit actorul a cărui necropsie va fi făcută astăzi?

Citeste si: Ce are de gand sa faca Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, pentru a depasi dureroasa despartire! Iata ce marturisire neasteptata a facut blondina!

Se pare că ar fi vorba de un infarct sau un ANV (accident vascular cerebral).

Tot astăzi va fi efectuată autopsia celui care peste doar câteva săptămâni urma să împlinească 51 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Mărculescu se află la INML, de unde vamilia îl va ridica, după ce va fi făcută autopsia.

Citeste si: A renunțat la sport pentru a face filme pentru adulți și a dat lovitura! Câți bani a putut să câștige într-o singură zi: ”E o nebunie!”

De ce a murit Costin Mărculescu. Azi se face necropsia. Anunțul Poliției

Pe corpul lui Costin Mărculescu nu au fost găsite urme de violență, din primele cercetări efectuate la miezul nopții. Iată anunțul anchetatorilor:  ”În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cauza mortii lui Costin Marculescu! Rezultatele autopsiei au confirmat temerile

Citeste si: Culiță Sterp are o nouă iubită? Iată cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: Culiță Sterp are o nouă iubită? Iată cum au fost surprinși cei doi

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”.

 


Cookies