Motivul incredibil pentru care un bărbat din Vaslui a dat foc primăriei! De ce nu s-a mai putut stăpâni

Author: Lavinia Medrea

De ce nu s-a mai putut stăpâni

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Vaslui a recurs la un gest extrem, dând foc primăriei din cauza faptului că era nervos. Iată ce l-a împins să facă acest lucru.

Un bărbat din satul Lunca, Vaslui ars primăria după ce s-a enervat cumplit la aflarea veștii că nu a achitat impozitul, astfel că primăria nu-i mai oferă ajutorul pentru încălzire, relatează  Vremea Nouă.

Motivul pentru care un bărbat din Vaslui a dat foc primăriei

Bărbatul a strâns multe datorii la impozitul achitat anua l primăriei, asta pentru că nu a plătit nici taxa de salubrizare.

Citește și: Cine este bărbatul care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Ilfov, aproape de Domnești

Bărbatul s-a enervat atât de tare încât a lovit cu pumnul o angajată a primăriei, i-a spart ochelarii, apoi a amenințat că va omorî toți angajații primăriei cu un cuțit. Ulterior, agresorul a aruncat cu benzină pe biroul primarului, după care i-a dat foc. 

Citește și: Unde s-a răsturnat autocarul în care se aflau 33 de pasageri. A fost activat planul roșu de intervenție

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Astăzi, 23 decembrie a.c., ora 09:54, polițiștii din Vaslui au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Lunca, comuna Gherghești, județul Vaslui, ar fi agresat o femeie, de 55 de ani, din aceeași localitate și ar fi incendiat o încăpere din

cadrul unei instituții publice, amplasată în comuna Gherghești, județul Vaslui. Prezumtivul autor, bărbatul de 54 de ani, ar fi părăsit locul faptei, în acest moment fiind efectuate cercetări pentru depistarea acestuia. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, au anunțat autoritățile.

Accident cu șase victime în Sibiu, dintre care trei sunt copii

Conform primelor cercetări de la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că accidentul rutier ar fi avut loc din cauza unei depășiri periculoase și neregulamentare.

„Un sibian în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul spre Sibiu, s-ar fi angajat într-o depășire intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 24 de ani, din Cluj”, au declarat polițiștii sibieni, care continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul.

Două echipaje ale Ambulanței Sibiu și un echipaj ISU Sibiu au îngrijit trei adulți și trei copii.

„Echipajele SAJ au transportat la UPU o femeie de 33 de ani cu un traumatism de coloană și bazin și pe cei trei copii cu vârstele de 5 ani și 9 ani. Copii au suferit traumatisme craniene și faciale fiind policontuzionați prin accident rutier”, au declarat reprezentanții Ambulanței Sibiu.