"Mos Leo" i-a facut Danei Criminala un cadou grandios! "Printul Tiganilor" si-a pus toate rudele in cap! Darul de sute de mii de euro a lasat-o masca pe bruneta

Leo de la Strehaia i-a pregatit Danei Criminala o surpriza fabuloasa, o masina de ultim moment, extrem de scumpa.

Leo de la Strehaia i-a cumparat Danei Criminala o masina extrem de scumpa. Surpriza pentru sotie a starnit insa furia rudelor.
"Am zis ca in seara asta o sa fiu Mos Nicolae. Nu mai am rabdare si o sa-i dau cadoul mai devreme Danei. I-am pregatit o surpriza si pentru asta trebuie sa se lege la ochi", a declarat Leo de la Strehaia."Mi-e frica, m-ai ametit! Nu pot sa cred. Multumesc mult. Stii ce-mi place cel mai tare? Ca este neagra si cu interior de piele", a declarat Dana Criminala, dupa ce a vazut cadoul primit de Mos Nicolae de la Leo.

"Acum daca este nevasta mea nu trebuie sa aiba si ea  o masina tare", a mai adaugat Leo.
Daca pentru Dana a fost cel mai frumos cadou, Anca, Pintea si "Patroana" Maria s-au enervat foarte tare. Rudele "Printului" Leo au fost vizibil afectate de gestul acestuia."Ce zice ca e nevasta lui, ursareasa asta. Am o masina, vai de ea. Fara frana. Iti arat eu tine, o sa vezi tu", a declarat Anca de la Strehaia, fosta sotie, vizibil afectata.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate