Moş Crăciun le aduce craiovenilor un cadou special „MAMMA MIA!”: bilete suplimentare la preţuri promoţionale, de la 50 de lei!

Moş Crăciun se pregăteşte încă de pe acum cu câteva cadouri deosebite pentru toţi cei care doresc să vadă cel mai iubit musical din România! În special craiovenii se pot bucura de surpriza specială: bilete la preţuri de sărbători pentru spectacolul din 23 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă.

În această perioadă, datorită cererii, vor fi suplimentate bilete pentru penultimul show „MAMMA MIA!”, din acest an, astfel că la Craiova acestea pot fi achiziţionaţe începând de la 50 lei. 

„MAMMA MIA!” poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, o seară relaxantă, amuzantă împreună cu Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Ţurcaşiu, Anca Sigartău, Aurelian Temişan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu în rolurile Donna, Sophie, Tanya, Rosie, Sam, Harry, Bill şi Sky.

Loredana, care va fi prezentă şi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în ultima reprezentaţie a acestui an, pe 28 decembrie, îi invită pe toţi să se bucure de acest cadou şi de un colind special, postat pe pagina de Facebook a musicalului „MAMMA MIA!”. „Când eram mică îmi plăcea foarte mult să merg la colindat cu prietenii... De la Moş Nicolae începeau colindele şi rugăminţile către Moş Crăciun, pentru daruri. Anul acesta vă colind şi în Mamma Mia! Aţi vorbit cu Moş Crăciun pentru bilete?”.

Citeste si: Anunț fulger de la OMS! Ăsta este adevărul despre coronavirus. Acum totul e clar - capital.ro

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro şi pe mammamiathemusical.ro

Musicalul MAMMA MIA! a cucerit întreaga lume şi a fost urmărit de 60 de milioane de oameni, din 50 de ţări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA.

Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producţiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" şi până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentaţii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaţii. În orice zi au loc cel puţin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth şi Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat şi al doilea film Mamma Mia 2.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies