Monica Tatoiu despre Valentina Pelinel: "Aoleo, inca vreo proasta de aia de ii suna apa in cap!" Vezi cand i-a zis asta modelului

Cu toate ca exista o diferenta de cateva decenii intre ele, Valentina Pelinel si Monica Tatoiu sunt prietene la catarama.

Nu se invidiaza si nici nu se barfesc, ci se sfatuiesc si invata una de la alta. Demonstreza ca doua femei din generatii diferite pot fi compatibile si au hotarat sa-si expuna experientele intr-o carte ce va fi lansata cat de curand! Noi, cei de la D-Paparazzi, am aflat in exclusivitate despre acest proiect si le-am fost alaturi doamnelor la sedinta foto!

Sub sigla „doua generatii, aceleasi principii”, Monica Tatoiu si Valentina Pelinel demonstreaza ca pot fi prietene buneee, chiar daca nu au varste... apropiate! Tocmai diferenta de 24 de ani dintre ele, le-a determinat sa scrie o carte cu aceasta tematica.Ehheeee, si cand maimutele se intalnesc atunci sa te tii. Veselia e in floare, iar Valentina si Monica diseca marunt toate subiectele zilei...

Intre cele doua „maimute” sa stiti ca nu exista...INVIDIE, caci frumusetea si tineretea Valentinei o motiveaza pe doamna Tatoiu. Valentina ofera lectii de sport, iar Madame Tatoiu vine cu sfaturi... culinare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate