Monica Gabor a facut dezvaluiri in exclusivitate la Cancan TV:"Eu si iubitul meu din SUA formam deja o familie! Sper ca Iri sa ma lase de Craciun alaturi de Irina!"

Monica Gabor a facut dezvaluiri in exclusivitate la Cancan TV:Eu şi iubitul meu din SUA formăm deja o familie! Sper ca Iri sa ma lase de Craciun alaturi de Irina!

Fosta doamna Columbeanu s-a intors astazi in tara pentru a onora cateva contracte si pentru fetita ei, Irina.

Fosta diva a facut declaratii in exclusivitate pentru Cancan TV si a stat mai mult ca oricand de vorba cu ziaristii. Moni si-a cerut scuze daca i-a jignit pe ziaristi vreodata motivand ca era sub presiune."Imi cer scuze pentru reactiile mele din trecut, dar am trecut printr-o perioada mai dificila. Fostul meu sot a incercat sa ma sfasie, dar nu a reusit.", a marturisit Moni.

Diva a facut si cateva marturisiri despre relatia ei cu chinezul bogat: "Eu si iubitul meu formam deja o familie." Monica a spus si ca spera ca si va petrece cat mai mult cu irina in tara si ca a venit sa onoreze si cateva oferte de joburi:"Am de gand sa fac Craciunul alaturi de Irina, sper sa se poata acest lucru. Foarte curand ea va fi alaturi de mine in SUA. Trebuie sa reusesc pentru ea. "Am venit in ţara si spre sa stau cat de mult. Am si anumite oferte de job pentru ca de aceea am venit. Acum am mai multe locuri pe care le pot numi casa, dar totusi locuiesc in SUA/"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate