Mona și Jitaru, primele dezvăluiri despre nuntă! Când au de gând să facă marele eveniment cei doi foști concurenți Puterea Dragostei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 ian 2023, 00:10

Mona si Jitaru, primele dezvaluiri despre nunta

Mona și Jitaru au recunocut că și-au mai dat o șansă și fac aproape 2 ani de când sunt împreună, exceptând perioada de 4 luni de separare.

Cristian Jitaru a lasat sa se inteleaga ca nu a cerut-o de sotie pe Mona pentru ca este prea devreme pentru acest detaliu, insa nu este exclus si nici un inel nu i-a dat.

Mona a recunoscut si ea ca nu i-ar sta rau cu un inel de logodna, insa toate la timpul lor fiind mai importanta iubirea, a declarat fosta concurenta Puterea Dragostei pentru canalul online wownews.

Mona si Jitaru, primele declaratii despre nunta

Mona: "Mi se pare că s-a schimbat Cristian. S-a responsabilizat mai mult, nu mai e atât de întârziat, nu mai e dezordonat.

Sunt lucruri ce s-au schimbat. Nu mai e cum l-am lasat."

 Mona a mai adăugat că a avut o relație după despărțirea de Jitaru, însă nu a funcționat deoarece a realizat că el este cel care o împlinește. Noi am vrut să ne asiguram că într-adevăr funcționam împreună până să ne afișam. Nici înainte nu ne expuneam, însă acum a fost altceva. Noi nu eram siguri de ce vă fi și am așteptat.

Când a fost momentul, ne-am afișat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cel care a pus primul o poza pe o rețea de socializare a fost Jitaru, acest lucru intamplandu-se în vacanta la Barcelona. Jitaru: "Mona este mai drăgăstoasă, eu așa o văd, mai apropiata.

Daca ar mai fi durat o luna sau doua, nu m-aș mai fi împăcat cu ea. Nu mă puteam apropia de alta fata în afara de ea. Mi-a făcut cadou o brățară." Mai mult, Mona i-a și făcut o declarație de iubire lui Jitaru și chiar i-a spus că așteaptă să o ceara de nevasta. Vizibil emoționat, Jitaru nu a dat înapoi și chiar a mărturisit glumind că s-a simțit amenințat pe tema asta: "El vede o trauma!", a glumit Mona.

Jitaru vrea ca Mona sa fie insarcinata la nunta

Jitaru: "Și eu vreau să fiu ginere. Eu vreau să fie cu burtica când vă fi mireasa. Eu vreau să fie gravida! Anul viitor am vrea să facem nunta. Avem doua perechi de nași."

Despărțire surpriză la Puterea Dragostei! Andrada și Cazi și-au spus adio!  Au plecat împreună din emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit

Mona: "Eu vreau să mă distrez, să fiu singura...Aș putea rămâne însărcinată după nunta!"

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies