Mona este însărcinată? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a afișat cu burtica de gravidă pe instagram și a făcut anunțul: „Îmi doresc...”

,
Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, se pregătește să devină mamă? Fotografiile pe care le-a postat pe instagram au stârnit controverse. Care este adevărul?


In articol:

Mona, una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, a reușit să stârnească un val de reacții pe instagram după ce s-a fototgrafiat într-o rochiță mulată și care îi evidenția burtica de gravidă. Va deveni mamă în perioada imediat următoare? A dat toate detaliile pe instagram.

Mona de la Puterea Dragostei este însărcinată din nou?

Mona a fost concurentă la Puterea Dragostei, însă a decis să părăsească emisiunea pentru a-i fi alături băiețelului ei. În puținul timp petrecut în casa iubirii, Mona a format un cuplu cu George, însă în cele din urmă, acesta s-a apropiat de Mădălina, femeia cu care în prezent are o relație și cu care își dorește o familie, având în vedere că a cerut-o în căsătorie.

După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Mona s-a apropiat de Jitaru și și-au asumat public relația. În ultima perioadă cei doi nu s-au mai afișat împreună, motiv pentru care fosta concurentă de la Puterea Dragostei a stârnit controverse în momentul în care a apărut pe instagram cu burtica de gravidă la vedere.

Citeste si: George a recunoscut totul despre relația cu Mona: "Nu am avut sentimente pentru ea." Ce planuri are cu Mădălina?

Așa cum era de așteptat, prietenii virtuali s-au grăbit să o felicite.

În momentul în care a fost întrebată dacă se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, Mona a dezvăluit adevărul. Se pare că fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu este însărcinată din nou, ci doar urma să interpreteze un rol, însă nu a negat că își mai dorește un copil. Mona are un băiețel de care se ocupă în prezent și care se bucură de toată atenția ei.

„Nu sunt însărcinată, este doar un rol dintr-un episod pe care l-am filmat pentru „În căutarea adevărului”. Da, îmi mai doresc încă un bebe.”, a spus Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, într-o postare pe instagram. 

Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Deși în pozele postate pe instagram i se vedea burtica de gravidă și părea că sarcina este avansată, Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a explicat că nu va deveni din nou mamă în următoarele luni.

Cu toate acestea, Mona nu exclude posibilitatea de a mai aduce pe lume încă un copil în viitor. 

Citeste si: Ce a facut Mona cu Akebono? Dezvaluire uluitoare in casa Puterea dragostei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mona a vorbit despre trecutul ei: "Evoluția mea este..." I-a atacat pe toți cei care au judecat-o!

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Mona de la "Puterea Dragostei", replică acidă: "Câteodată nu mă interesează nici..."

Ce transformare! Mona de la Puterea dragostei nu a aratat mereu asa! FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies