Momentul în care o cămilă a fost surprinsă pe străzile înzăpezite din Cluj VIDEO

Author: Alina Petre
Actualizat: 29 ian 2023, 14:39

O cămilă a fost surprinsă pe străzile din Cluj

Sursa: Captură video

O cămilă a fost surprinsă pe străzile înzăpezite din Cluj. Imaginile au ajuns imediat virale.

Cămila a fost filmată pe străzile Clujului de către un participant

la trafic și ulterior a fost postată pe Tik Tok, unde a strâns aproape zeci de mii de vizualizări.

Citește și: „Putea să cadă un pic mai sus și murea instant”. Un băiat de 17 ani din București a scăpat ca prin minune, după i-a căzut în cap o bară de 200 de kg

Momentul în care o cămilă a fost filmată pe străzile înzăpezite din Cluj

Cămilă a fost surprinsă în timp ce lua prânzul în curtea unui hotel din Cluj-Napoca. În filmare se observă că mamiferul nu este deloc deranjat de zăpadă. 

Imaginile au fost postate pe Tik Tok și au devenit imediat virale, în doar câteva ore filmarea a strâns aproape 250.000 de vizualizări.

Cum a ajuns cămila pe străzile din Cluj

Se pare că mamiferul face parte dintr-un parc zoologic și se află în siguranță. Cămila este lăsată pe afară și se întoarce la grajd când dorește. 

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

„E ste de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde

fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”,  au spus reprezentanții pentru Adevărul.

„O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”,  au mai transmis aceștia pentru sursa citată anterior.

Reprezentantii mai susțin că intenționează să realizeze pe circa 15-20 de hectare un parc zoo împrejmuit, unde animalele să fie lăsate în libertate.  

Capitala, inundată în urma ploilor abundente! Circulația, blocată pe Bulevardul Tineretului! FOTO

„Mai avem 10-15 căprioare, deocamdată”, mai precizează aceștia.

Clipul postat pe internet a stârnit un val de comentarii, peste 200 de internauți au scris la postare, de la glume despre Cluj, care ar fi „noul Ohaio” sau despre cămilă („cal cu soft arăbesc“), până la îngrijorare cu privire la faptul că animalului din țările calde i-ar fi frig. 

Citește și: O fată de 20 de ani din Târgu-Jiu a căzut de la etaj, după ce ar fi suferit o decepție în dragoste. Părinții au văzut-o fără viață în fața blocului

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.