Momente spectaculoase pe plaja pentru concurentii “Te vreau langa mine”! Acestia au lansat impreuna lampioane, punandu-si cate o dorinta. Iata cine a avut cele mai neobisnuite dorinte

Dupa indelungi episoade de cearta, concurentii au revenit la ganduri mai bune si au incercat sa coopereze fara sa mai izbucneasca nervos de la orice lucru marunt. Adunati cu mic cu mare pe plaja, acestia au trimis catre cer lampioane.

Cuprinsi de emotii, concurentii s-au adunat pe plaja, in miez de noapte pentru a inalta lampioane, insotite de cate o dorinta. Desi vantul le-a dat de furca, participantii nu s-au dat batuti si au perseverat, pentru a-si indeplini dorintele.
Incantati asemenea unor copii, concurentii si-au spus rand pe rand dorintele si au aprins cate un lampion. Aproape toti au recunoscut cu sinceritate ca dorinta lor primordiala este sa isi gaseasca jumatatea, la care se mai adauga si altele.
Primul care si-a exprimat dorinta a fost Ioan, care a afirmat cu fermitate ca vrea sa isi gaseasca o partenera potrivita, alaturi de care sa calatoreasca in locurile preferate.

“Eu vreau sa ma insor si sa am o vacanta de neuitat la munte!”, a marturisit Ioan. Altii au preferat sa nu dezvaluie dorinta pentru ca nu cumva sa nu se mai indeplineasca conform superstitiilor. In vreme ce majoritatea si-a dorit sa intalneasca marea dragoste, unii au au avut cu totul alte dorinte, spre surprinderea tuturor. Cei care au ravnit la altceva decat ceilalti concurenti, au fost Silviu si Dan, dorind sa iasa din tipare.

Ce dorinte inedite si-au exprimat cei doi concurenti si cum s-au chinuit acestia sa lanseze lampioanele:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate