Momente PENIBILE - Celebritati bete crita care s-au facut de ras la TV! VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:19

Exista momente in televiziune in care celebritatile nu au mai tinut cont de faptul ca nu trebuie sa apara pe micul ecran in stare de ebrietate. Din pacate consecintele asupra imagii s-a vazut cu timpul, tot ce va putem spune este ca nu le-a adus niciun beneficiu.

Asadar, mai jos va prezentam unele dintre cele mai dezastruoase aparatii pe micul ecran a vedetelor care au mari probleme cu bauturile alcoolice. Printe aceste celebritati sunt atat persoane publice la care va asteptati sa aiba un asemenea comportament, dar si unele despre care nici nu-ti trecea prin cap ca ar fi in stare de asa ceva.

Drept urmarea aparitia cantaretei Courtney Love sau a regretatei Anna Nicole Smith nu a surprins pe nimeni, dar cand il vezi in aceeasi stare si pe Danny Devito ramai cu gura cascata.
Vezi mai jos cele mai amuzante aparitii la TV a celebritatilor in stare de ebrietate.

1.8.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies