Momente dulci la BBQ party Kanal D. Invitații s-au răsfățat cu o porție generoasă de înghețată Moritz Eis

,
inghetata Moritz Eis petrecere kanal d

Înghețata Moritz Eis, vedeta petrecerii Kanal D

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vara a început în forță la Kanal D și pentru a marca așa cum se cuvine începutul sezonului cald a fost organizată o petrecere pe cinste. De la BBQ party Kanal D nu au lipsit momentele dulci, iar de asta s-au asigurat cei de la Moritz Eis.


In articol:

Familia Kanal D a sărbătorit venirea verii printr-o petrecere organizată în aer liber. De la BBQ party Kanal D nu au lipsit distracția, buna dispoziție și preparatele delicioase. Cum orice masă copioasă trebuie să se încheie cu un desert pe cinste, toți cei care au luat parte la grătarul organizat de Kanal D s-au putut bucura de gustul cremos al înghețatei Moritz Eis. 

Moritz Eis, gustul care i-a cucerit pe invitații de la BBQ party Kanal D

Înghețata este desertul vedetă al sezonului cald, astfel că nu lipsește de la nicio petrecere. Este un preparat fresh, răcoros, perfect pentru zilele toride de vară. La BBQ party Kanal D, eveniment organizat în aer liber și la care au participat toți angajații Kanal D, vedeta a fost, fără îndoială, înghețata Moritz Eis.

După ce au gustat din preparatele la grătar pregătite special pentru această petrecere, invitații și-au delectat papilele gustative cu o porție de înghețată. Temperatura ridicată din termometre i-a determinat pe toți cei prezenți să încerce delicioasa înghețată Moritz Eis, oferindu-și astfel un moment de răsfăț la mijlocul zilei.

inghetata Moritz Eis petrecere kanal d

Momente de răsfăț la BBQ party Kanal D 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu siguranță înghețata este desertul care trimite pe toată lumea cu gândul la vacanță sau la copilărie și reușește să le pună un zâmbet larg pe față tuturor celor care îi simt aroma.

inghetata Moritz Eis petrecere kanal d

Invitații au încercat înghețata Moritz Eis 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La fel s-a întâmplat și la petrecerea organizată de Kanal D, iar fotografiile vorbesc de la sine. Înghețata Moritz Eis oferă o experiență gustativă unică, gustul ei fiind inconfundabil. Preparată doar din ingrediente naturale, această înghețată artizanală este disponibilă în mai multe sortimente, astfel că pot descoperi aroma preferată chiar și cei mai pretențioși. 

inghetata Moritz Eis petrecere kanal d

Înghețata Moritz Eis i-a cucerit pe cei care au participat la petrecerea Kanal D

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citește-ne pe
Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Câți urmăritori are Choupette Lagerfeld pe Instagram. Este cea mai bogată pisică din lume

Noi sancțiuni împotriva Rusiei: Embargoul european asupra cărbunelui rusesc intră în vigoare la miezul nopţii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cea mai spectaculoasă plajă de pe litoralul românesc. Poate concura cu cele din Grecia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies