Momente dificile pentru Florin! Mama sa a pus piciorul in prag si i-a transmis acestuia decizia sa in legatura cu problema paternitatii! Iata ce a hotarat femeia si cum a reactionat tanarul

Florin s-a vazut nevoit sa isi infrunte mama incercand sa isi mentina punctul de vedere si de aceasta data.

Extrem de indignata din cauza situatiei in care a fost pus fiul ei in cadrul emisiunii, de catre fosta lui iubita, mama lui Florin a decis sa fie ea cea care pune piciorul in prag si inchide acest subiect delicat.

Mai hotarata ca niciodata, femeia a precizat ca isi doreste ca Florin sa nu mai faca testul de paternitate si sa isi recunoasca copilul pur si simplu, deoarece este asemanarea izbitoare a micutului cu fiul ei este cea mai mare dovada.

"Aceasta fata tot il omoara pe copilasul meu sa faca testul! Stiti de ce nu l-a facut? Pentru ca nu l-am lasat eu, el e baiatul meu si face ce zic eu! Baiatul seamana izbitor cu Florin si nu mai trebuie facut testul de paternitate! Vreau sa se incheie aceasta tiganie! Dupa cum am vazut eu, baiatul seamana cu el, asa ca nu are rost s-o mai tina langa!", a spus mama lui Florin.
Iata ce reactie a avut Florin la afirmatiile categorice lansate de mama sa, care tinde sa ii ghideze viata:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate