Momente de panica pentru celebrul Burak Ozcivit! Sotia actorului a ajuns de urgenta la spital! Iata ce i s-a intamplat si care este in prezent starea viitoare mamici!

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen vor deveni peste doar trei luni cei mai fericiti parinti.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen au fost intr-o scurta vacanta la Kartalkaya. La intoarcerea in Istanbul, Fahriye Evcen a ajuns la spital pentru ca a racit destul de puternic. Fiind insarcintata in sapte luni, actrita a avut nevoie de ingrijiri medicale speciale.

Burak Ozcivit a fost surprins seara trecuta inainte de a intra in cladirea Spitalului American din Nisantasi. Intrebat despre starea sotiei sale, Burak a spus ca Fahriye va mai sta in spital o zi sau doua, dar se simte din ce in ce mai bine si a confirmat ca motivul internarii a fost doar o banala racela, din pricina excursiei de la munte pe care au avut-o recent cei doi indragostiti.

Pana la venirea actorului la spital, cea care a stat langa Fahriye Evcen a fost mama actorului, Ceyhan Ozcivit, care nu a scapat de curiozitatea jurnalistilor. Intrebata daca poate fi vorba de o nastere prematura, aceasta a spus ca nu se pune o astfel de problema si ca totul este foarte bine. (sursa: gecce.com.tr; ucankus.com.tr , viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate