Modificare uriasa pentru toti angajatii! Sambata ar putea deveni zi lucratoare!

Sâmbăta ar putea deveni zi lucrătoare, însă doar dacă vor angajații.

Liberalii au depus un proiect de lege potrivit căruia orele suplimentare prestate într-o zi din weekend pot fi compensate doar financiar. Angajatorul n-ar mai fi obligat să acorde o altă zi liberă în locul celei muncite în weekend, astfel că repausul săptămânal obligatoriu de 48 de ore s-ar reduce la 24 de ore.

Citeste si: Mașina zăcea de 70 de ani pe fundul lacului când un scafandru a găsit-o. Au scos-o. Nu s-a mai văzut așa ceva! Doamne, ce nebunie!

În prezent, legea spune că repausul săptămânal este de 48 de ore consecutive, de regulă sâmbata și duminica. Liberalii vor să modifice Codul Muncii, astfel încât să fie o singură zi de odihnă obligatorie.

Citeste si: Alertă alimentară! Atenție mare la acest fruct extrem de iubit de români. S-a aflat că e foarte toxic - capital.ro

Citeste si: Horoscopul ARAB. Ce nu știai despre tine, e dezvăluit AICI!

Așadar, angajații ar putea să vină la muncă și sâmbăta, dacă doresc, iar angajatorul nu va mai fi obligat să le dea o zi liberă în timpul săptămânii, ci doar să le plătească orele suplimentare. Ziua lucrătoare, însă, nu poate depăși opt ore. 

Citeste si: BREAKING NEWS! Doliu în lumea maneliștilor! Din păcate a murit la doar 35 de ani!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies