Modalități ingenioase de a face cadouri mai interesante de Sărbători

Author: Diana Tilă

Unii oameni înțeleg iarna ca pe o metaforă a vremurilor grele din cauza cheltuielilor mai mari la utilități, la gaze, curent și transport, alții însă consideră acest sezon minunat datorită sărbătorii de Crăciun. Deși vremurile s-au schimbat foarte mult și nu mai sunt ca altădată, totuși milioane de oameni încă navighează pe Internet pentru a căuta cadouri interesante, pentru că tradițiile încă s-au păstrat.

Ei cumpără bradul de Crăciun din timp și pregătesc cadourile și masa principală tradițională de Ajun.

Atât codourile pentru cei dragi, cât și masa de Crăciun trebuie să aibă un farmec festiv și să bucure familia.

În vechime, masa din seara Ajunului era sfințită de către un preot, iar cadourile erau deschise de cei dragi în dimineața de Crăciun. Primii erau lăsați copiii să se bucure de surprizele de sub bradul împodobit, iar apoi adulții aveau și ei momentele lor de bucurie.

În anumite familii se pastreză și azi o parte din tradițiile românilor, oamenii invită preotul la ei pentru a le sfinți casa înainte de Crăciun.

În ceea ce privește cadourile, acum există modalități și opțiuni interesante de a face surprize în perioada sărbătorilor de iarnă. Asta înseamnă că oamenii pot aborda alegerea unui cadou pentru cei din familie sau pentru prieteni într-un mod creativ și deosebit.

Idei de cadouri interesante de sărbători

Anul acesta o idee grozavă este să comanzi cadouri personalizate din magazinele online. Asta înseamnă că poți transforma un cadou universal – cum este un parfum de marcă – într-un cadou de suflet. În anumite magazine online se pot grava cu laser mesaje personale pe sticla de parfum sau pe ambalajul produsului. Gravura comandată este ușor de finalizat și are un preț mic, afișat pe site.

Un parfum personalizat va fi întotdeauna un cadou original, care va aduce sentimente plăcute în sufletul oricărui om. Mesajul ales pentru destinatar exprimă totul și se poate grava și pe alte produse cosmetice de brand, nu doar pe parfumuri. Totuși, a oferi un parfum cadou este o decizie bună de sărbători, pentru că acesta are și un efect pozitiv asupra stării de spirit prin arome și extracte rare și deci este o opțiune câștigătoare de Crăciun și Revelion.

Cele mai populare cadouri din acest domeniu sunt parfumurile orientale care au în compoziție ingrediente rare, note și arome ce oferă o stare de bine oamenilor. Unele parfumuri conțin și uleiuri esențiale, care oferă beneficii terapeutice și chiar măresc capacitățile energetice ale organismului.

Pentru acest sezon sunt indicate și produsele de brand cu note de parfum unice, care au un farmec propriu, induc o stare de bine, susțin sănătatea corpului și a spiritului. Un parfum bun poate schimba starea de dispoziție și susține frumusețea și tinerețea.

Alegerea parfumului este uneori dificilă, mai ales dacă este influențată de modă, de sezon, de particularitatea persoanei respective. Se spune că femeile blonde preferă parfumurile cu arome delicate, florale și fructate, iar brunetele sunt atrase de compoziții mai amare. În anotimpul rece sunt recomandate parfumurile cu note dulci, calde, mai intense, iar vara sunt indicate parfumurile fresh, proaspete.

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

De Crăciun se pot oferi seturi cadou și calendare de Advent ce includ parfumuri de lux și produse cosmetice de lux, de îngrijire pentru ten, corp și păr. Acestea nu sunt greu de găsit, ele apar în magazinele online, dar trebuie să vă grăbiți în comandarea lor, pentru că stocul este limitat.

Foarte multe persoane sunt pasionate de calendarele de Crăciun pentru că acestea au surprize grozave, parfumuri de lux în sticluțe mici, cosmetice în ediții unice și un design magic, perfect pentru perioada de sărbători. Și seturile de cadouri de Crăciun sunt o modalitate excelentă de a oferi în dar parfumuri de brand și produse de make-up luxoase, care sunt la mare căutare și în trend.

De asemenea, de Crăciun se pot oferi în dar și lumânări parfumate care au miros de cedru, pin și Ylang-Ylang și care sunt o modalitate simplă pentru aromatizarea aerului din locuință. Aceste lumânări sunt foarte frumoase și pot prin aromele lor să atragă oamenii și să creeze în casă o atmosferă binevoitoare, de sărbătoare

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies