Miza incredibila in jocul de Quiz de la Survivor Romania 2021! Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa!

,
 jocul de Quiz
Miza incredibila in jocul de Quiz de la Survivor Romania 2021!

Razboinicii si Faimosii s-au infruntat intr-un joc amuzant si distractiv de Quiz, la Survivor Romania. Cine a câștigat premiul pus în joc?


In articol:

După ce au luptat pe cel mai greu traseu de la Survivor România, concurentii "Survivor Romania" au avut parte de o zi de relaxare. A venit rândul ca Faimoșii și Războinicii să se dueleze într-un joc amuzant de Quiz.  

Daniel Pavel
Daniel Pavel a anuntat miza jocului de Quiz!

Citeste si: Ei au câștigat jocul pentru recompensă! Final incredibil la Survivor România 2021

Daniel Pavel a anuntat miza jocului de Quiz!

Quiz time, momente amuzante si de distractie pentru concurentii de la "Survivor Romania", dupa multe zile de trasee extenuante.

Faimoșii și Războinicii trebuie să-și pună în aplicare cunostintele. Jocul se va juca în perechi, câte un concurent din fiecare echipă. Echipa care ajunge prima la 5 castiga recompensa jocului.

"În aceată seară jucăm jocul de Quiz.Un joc în care nu testăm cultura generală ci intuiția voastră. Capaciatea de a ghici într-o secundă, de a fi acolo 30 de secunde, atent și să dai răspunsul. Concurentul care dă răspunsul cel mai apropiat de adevărul istoric, este concurentul care câștigă punctul. Veți juca în perechi, într-o rundă, deci o întrebare pe rundă și jucăm până la 5."

a explicat Daniel Pavel.

Citeste si: Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''! Faimosii si Razboinicii sunt in delir!

Înainte de a da startul jocului de Quiz de astazi, Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti care va fi miza. Faimosii si Razboinicii au primit cu mare entuziasm vestea ca miza jocului consta in mancare.

Daniel Pavel le-a spus că recompensa care îi astepta pe castigatorii de astazi este o tartă cu mere, fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi câte o felie

din desert. 

"Ca orice joc de la Survivor România, avem și o miză. Echipa care câștigă jocul de Quiz, câștigă o plăcintă cu mere, o tartă cu mere.", a spus Daniel Pavel.

placinta cu mere
Miza incredibila in jocul de Quiz de la Survivor Romania 2021!

Cine a câștigat miza jocului de Quiz

Dupa o serie de momente amuzante, Războinicii au reușit să aducă victoria în jocul de Quiz, ei au reușit să ajungă primii la scorul de cinci și să se bucure de premiul delicios.

Concurenti Survivor Romania 2021.
Iata ce echipa a castigat mult ravnita recompensa!

Jocul a fost foarte strâns între Faimoși și Războinici, scorul final a fost de 4-5 pentru echipa albastră.

După ce au pierdut jocul de recompensă, Războinicii au reușit să se bucure de un desert câștigat la jocul de Quiz.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor! Albert, pus la zid de colegi: "Esti un baietel neasumat"

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, declarații incendiare despre Războinic: "Nu i-am spus asta niciodată, dar..."

Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies