Mitoseru a vizitat-o acasa pe Oana Zavoranu! DETALII EXCLUSIVE: "Cand s-a trezit mi-a zis ca ii crapa capul de durere"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:25

Oana Zavoranu s-a simtit din nou rau si a acuzat dureri groaznice dupa ce marti seara a fost externata pe propria raspundere.

Ambulanta a ajuns din nou la ea acasa, iar medicii i-au administrat cateva calmante. Dupa cateva minute, cand bruneta si-a mai revenit, Salvarea a plecat de la locuinta sa de pe strada Andrei Muresanu din Capitala.

 

Invitati in platoul emisiunii WOWbiz, Mihai Mitoseru si Costin Marculescu au vorbit despre starea in care se afla vedeta. Mitoseru a declarat ca Oana dormea cand a ajuns la ea si a adaugat ca nu mancase nimic si ca nu era hidratata.

 

"Am aflat ce s-a intamplat. Ieri nu am ajuns sa o vad pentru ca ea plecase din spital. Am ajuns insa azi. prima oara ea era adormita. Tocmai plecase salvarea. Am inteles ca nu s-a hrait, ca nu a mancat nimic si ca nu e hidratata. Nu vrea sa manance, nu este in stare".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Actorul a adaugat ca Oana nu se simtea bine deloc si ca se plangea de dureri mari de cap.

 

"Nu se simtea bine deloc cand am plecat de la ea. Dupa ce s-a trezit avea dureri de cap la fel de mari sau mai mari. Cand am fost la ea in camera mi-a spus ca ii crapa capul de durere. Mi-a spus ca a plecat din spital pentru ca nu suporta saloanele".

Mitoseru a dezvaluit si ce medicamente au adus-o pe Oana Zavoranu in starea grava, din cauza careia a fost internata de urgenta la spital.



"Oana avea probleme cu Cola. Consuma enorm pe zi, 3-4 litri, ceea ce nu e bine. Problema e ca ea a luat pastilele tot cu Cola. Am vazut hartia cu medicamentele. Era distonocalm, codeina, pastile pentru dureri si inca ceva pentru sinuzita. Problema este ca a luat mai multe decat trebuia".