MISS UNIVERSE 2013: Miss Venezuela a primit coroana cu diamante, intr-un show grandios la Moscova. Ce a patit a doua zi

Coroana cu diamante a fost inmanata castigatoarei, o prezentatoare de televiziune in varsta de 25 de ani, de castigatoarea de anul trecut, Olivia Culpo din Statele Unite ale Americii.

"Sunt inca in soc. Ma simt atat de binecuvantata, sunt foarte fericita sa ma aflu aici", a declarat noua Miss Universe.Printre membrii juriului acestui concurs, la care au participat 86 de tinere, s-a aflat si Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.

Ceremonia, organizata la Crocus City Hall, o mare sala de concerte de la Moscova, a fost transmisa la televiziune in multe tari de pe Glob. Concursul Miss Universe este urmarit in general de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Americanul Thomas Roberts, coprezentator al show-ului, alaturi de Mel B., fosta componenta a grupului Spice Girl, a dedicat spectacolul victimelor taifunul Haiyan in Filipine. "Gandurile noastre sunt alaturi de voi. Va dedicam spectacolul din aceasta seara", a spus el.

Cu putin timp inainte de debutul ceremoniei, pe covorul rosu, Thomas Roberts, un homosexual declarat, care, imediat dupa ce a ajuns la Moscova a acuzat Rusia ca "ii diabolizeaza pe homosexuali", a revenit asupra acestei teme, care nu a fost insa abordata apoi in timpul show-ului.  (sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate