“Mirese de imprumut” romance – calea spre vestul Europei

,

Sambata, de la ora 21:30, in emisiunea “Sabbagh in actiune”, jurnalistul continua ancheta prin care migrantii patrund, in mod legal, in Europa.

In mecanism sunt angrenate retele de trafic de persoane din Romania si Bulgaria, placa turnanta fiind in Cipru. In prezent, autoritatile cipriote incearca destructurarea unei uriase caracatite de trafic de persoane.

Sute de romance au plecat in ultimii doi ani pe insula si au semnat certificate de casatorie cu barbati din Pakistan, India, Bangladesh sau din tari ale Orientului Mijlociu pe care, apoi, i-au dus mai departe, in vestul Europei.

Sambata, la “Sabbagh in actiune”, veti afla povestea unui barbat care este confruntat cu probele adunate de echipa emisiunii, dovezi ce-l incrimineaza cum ca si-ar fi trimis sotia sa se marite in Cipru, contra unei sume de bani.

Acesta nu recunoaste nimic si da vina pe amantul surorii sale, si ea plecata in acelasi scop, in Cipru. Nici amantul nu pare mai cooperant si afirma, la randul lui, ca sursa relelor este Elena Duca, o femeie care le-a promis tinerelor locuri de munca in strainatate.

Elena Duca este cautata de politia cipriota fiindca, odata ce a dus mai multe tinere in Nicosia, le-a sechestrat, le-a luat telefoanele si a incercat sa le oblige sa se marite cu migranti.

Traficantii castiga si 15.000 de euro de pe urma unui astfel de mariaj, bani platiti de migranti, practic, in schimbul unei vize de sedere in Uniunea Europeana. “Miresele de imprumut” primesc o mica parte, asta in cazurile in care mafiotii isi respecta promisiunea.

Cel mai adesea, insa, nu se intampla asa.

Jurnalistul Christian Sabbagh a declansat o investigatie fara precedent si se afla pe urmele Elenei Duca, femeia care face legatura dintre filiera romaneasca si traficantii ciprioti.

Rezultatul cautarilor sale il aflati, in exclusivitate, la “Sabbagh in actiune”, sambata, de la 21:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente de panica la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Ilinca Vandici: “M-am blocat aici!”

SURPRIZĂ Florin Cîțu a IZBUCNIT din cauza rezoluției prin care PNL nu poate colabora cu PSD: NU are niciun sens

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, incepe procesul “dragostei” de 1 milion de Euro

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies